Spectacole organizate de Primaria Ploiesti, in weekend

08 Dec 2017 13:52
Spectacole organizate de Primaria Ploiesti, in weekend
Sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, vor urca să încânte spectatorii copiii de la trupa Hit Music Talent, iar de la ora 18.00, copiii Ansamblului Berceni vor oferi momente încărcate de spiritualitate și folclor prezentând colinde și dansuri populare.

Seara va continua, începând cu ora 18.30, cu momente autentice de tradiție românească susținute de ansamblurile folclorice din Botoșani, Arad și Argeș.

Primăria Municipiului Ploiești vă așteaptă și duminică, 10 decembrie, când trupa Hit Music Talent va urca din nou pe scenă, începând cu ora 17.00, aducând în fața spectatorilor momente artistice inedite.

Aceștia vor fi urmați, începând cu ora 18.00, de un moment de viu grai al folclorului românesc prezentat de Grupul Folcloric “Doina Cătanelor” .

Ploieștenii prezenți la scena din fața Palatului Culturii se vor bucura în continuare de momente de dans popular și voie bună oferite de artiștii ansamblurilor folclorice din Botoșani și Maramureș.

Seara se va încheia cu un spectacol susținut de orchestra populară a Filarmonicii „Paul Constantinescu”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791