Spectacole organizate de Primaria Ploiesti, in weekend

08 Dec 2017 13:52
Spectacole organizate de Primaria Ploiesti, in weekend
Sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, vor urca să încânte spectatorii copiii de la trupa Hit Music Talent, iar de la ora 18.00, copiii Ansamblului Berceni vor oferi momente încărcate de spiritualitate și folclor prezentând colinde și dansuri populare.

Seara va continua, începând cu ora 18.30, cu momente autentice de tradiție românească susținute de ansamblurile folclorice din Botoșani, Arad și Argeș.

Primăria Municipiului Ploiești vă așteaptă și duminică, 10 decembrie, când trupa Hit Music Talent va urca din nou pe scenă, începând cu ora 17.00, aducând în fața spectatorilor momente artistice inedite.

Aceștia vor fi urmați, începând cu ora 18.00, de un moment de viu grai al folclorului românesc prezentat de Grupul Folcloric “Doina Cătanelor” .

Ploieștenii prezenți la scena din fața Palatului Culturii se vor bucura în continuare de momente de dans popular și voie bună oferite de artiștii ansamblurilor folclorice din Botoșani și Maramureș.

Seara se va încheia cu un spectacol susținut de orchestra populară a Filarmonicii „Paul Constantinescu”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8742 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0186 -0.0219
GBP Lira sterlina 5.4736 0.0040
CHF Francul elvetian 4.5297 -0.0032
XAU Gramul de aur 238.3750 0.1548