Spectacolele in aer liber ale Teatrului Toma Caragiu in perioada 29 iunie – 5 iulie

29 Jun 2020 15:05
Spectacolele in aer liber ale Teatrului Toma Caragiu in perioada 29 iunie – 5 iulie
Sambata, de la ora 18.00, „Motanul incaltat” isi va face aparitia pe scena si ne va demonstra cum ii poate schimba viata fiului cel mic al unui morar, ajutandu-l sa devina dintr-un om simplu, un adevarat print. Nerabdator in a-i intalni pe spectatorii mici si mari, simpaticul prieten felin va reveni duminica, de la orele 10.00 si 11.30.

Tot duminica, de la ora 20.00, va invitam sa porniti intr-o calatorie muzicala emotionanta, ce o va avea in prim-plan pe Nico, careia i se alatura Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniati de Orchestra si Baletul Majestic, in spectacolul-concert „Suflet pereche”. Iubitorii de toate varstele ai muzicii de calitate se vor putea delecta cu melodii reprezentative din repertoriul artistei, dar si cu acordurile unor indragite piese romanesti.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000