Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 20-26 septembrie

20 Sep 2021 12:16
Săptămâna aceasta, pe scena Teatrului „Toma Caragiu”: vineri, o întâlnire cu personaje ce traversează situații paradoxale, într-un spectacol care povestește cu umor despre iubire și iluzie; sâmbătă, pamflet, ironie, muzică, pe fondul unui subiect profund: culisele teatrului românesc contemporan. Duminică dimineață, binecunoscuta poveste a celor trei frați purceluși ne reamintește importanta solidarității în a depăși situațiile dificile pe care le întâmpinăm în viață, iar seara avem parte de o comedie cu numeroase răsturnări de situație și schimburi rapide de identitate.
A 12-a noapte - vineri, 24 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. O piesă construită în jurul temei dublului, A 12-a noapte, la fel ca multe alte comedii shakespeariene, este bazată pe încurcarea identității unor personaje. Un spectacol care aduce pe scenă farse și deghizări ce au făcut deliciul publicului, atât cel contemporan autorului, cât și cel din zilele noastre.
Ziua Recunoștinței - sâmbătă, 25 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. O poveste inedită și incitantă despre culisele lumii teatrului românesc contemporan, Ziua Recunoștintei „își propune să prezinte, cu umor și luciditate, două fațete ale artistului: în timpul actului artistic, dedicat total creației sale, și în ipostaza umană, luptându-se cu proprii demoni.” (Horia Suru - regizor).
Cei trei purceluși - duminică, 26 septembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. Micii spectatori sunt invitați să descopere povestea lui Babic, Șoric și Codiță, trei frați năstrușnici, care vor dansa, vor cânta, vor construi și se vor confrunta cu lupul cel viclean. Un spectacol educativ și amuzant, plin de culoare și voioșie, care vorbește despre cât este de important să fii prevăzător și să faci lucrurile cât mai bine cu putință.
Sorry, Charlie - duminică, 26 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Charlie și Jeny vor să fure un diamant din casa domnului Butterfly, șeful lui Charlie, în timp ce acesta este plecat în vacanță. Aceeași bijuterie stârnește însă interesul unui alt cuplu cu intenții similare, iar în casă își face apariția încă un personaj misterios. O succesiune de surprize și de întâmplări amuzante, într-un spectacol bazat pe comic de situație și de limbaj.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole. Vă așteptăm cu drag la teatru!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Accea strada nu are trecere pentru pietoni și acel utilaj nu are ce căuta pe străzile publice
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 0.0004
USD Dolarul SUA 4.2715 0.0022
GBP Lira sterlina 5.8714 0.0067
CHF Francul elvetian 4.6480 -0.0005
XAU Gramul de aur 246.7254 1.4376