Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 21 - 27 septembrie

21 Sep 2020 15:47
Saptamana aceasta, in lumina reflectoarelor, printre nenumarate ipostaze comice, lumea basmului prinde viata iar personajele poznase se asigura ca buna dispozitie este la ea acasa. Fie ca vorbim de peripetiile simpaticului Firfirica, al carui principal atu este umorul, sau ca pasim in lumea fermecata a Contelui de Cocosila, unde magia si aventura se intalnesc la fiecare pas, starea de bine ne va insoti tot timpul in sala de spectacole.
- Descurca-lume, 26-27 Septembrie, ora 19:00, in Sala Teatrului Toma Caragiu. Un spectacol plin de umor despre un domn binevoitor ce adesea se gaseste in bucluc datorita marinimiei lui si a faptului ca uneori actioneaza inainte sa gandeasca pe indelete. Povestea, o adaptare de Eugene Nacht-Stroe dupa piesa "Firfirica", scrisa de celebrul cuplu al anilor '30, Stroe si Vasilache, este acompaniata si de o surpriza muzicala.
- Pecetea fermecata, duminica, 27 Septembrie, ora 10:30, reprezentatie in aer liber, in curtea Teatrului de Animatie Imaginario. Spectacolul ne prezinta povestea plina de peripetii a Contelui de Cocosila pus in incurcatura de un cocos neastamparat. Acesta inghite pecetea magica a familiei, un artefact ce materializeaza dorintele purtatorului. Si pentru ca aceasta isprava nu este de ajuns, doi sarlatani incearca sa profite de incurcatura produsa pentru a inhata obiectul vrajit. Dar, pentru a nu irosi tot "farmecul" deznodamantului, va vom lasa pe dumneavoastra sa descoperiti celelalte patanii ale eroilor.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677