Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 21 - 27 septembrie

21 Sep 2020 15:47
Saptamana aceasta, in lumina reflectoarelor, printre nenumarate ipostaze comice, lumea basmului prinde viata iar personajele poznase se asigura ca buna dispozitie este la ea acasa. Fie ca vorbim de peripetiile simpaticului Firfirica, al carui principal atu este umorul, sau ca pasim in lumea fermecata a Contelui de Cocosila, unde magia si aventura se intalnesc la fiecare pas, starea de bine ne va insoti tot timpul in sala de spectacole.
- Descurca-lume, 26-27 Septembrie, ora 19:00, in Sala Teatrului Toma Caragiu. Un spectacol plin de umor despre un domn binevoitor ce adesea se gaseste in bucluc datorita marinimiei lui si a faptului ca uneori actioneaza inainte sa gandeasca pe indelete. Povestea, o adaptare de Eugene Nacht-Stroe dupa piesa „Firfirica”, scrisa de celebrul cuplu al anilor '30, Stroe si Vasilache, este acompaniata si de o surpriza muzicala.
- Pecetea fermecata, duminica, 27 Septembrie, ora 10:30, reprezentatie in aer liber, in curtea Teatrului de Animatie Imaginario. Spectacolul ne prezinta povestea plina de peripetii a Contelui de Cocosila pus in incurcatura de un cocos neastamparat. Acesta inghite pecetea magica a familiei, un artefact ce materializeaza dorintele purtatorului. Si pentru ca aceasta isprava nu este de ajuns, doi sarlatani incearca sa profite de incurcatura produsa pentru a inhata obiectul vrajit. Dar, pentru a nu irosi tot "farmecul" deznodamantului, va vom lasa pe dumneavoastra sa descoperiti celelalte patanii ale eroilor.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237