Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 22-28 februarie

22 Feb 2021 15:57
Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 22-28 februarie
Saptamana aceasta, va invitam sa sarbatorim Dragobetele impreuna, la un concert dedicat iubirii, iar mai apoi sa patrundeti in lumea imbatata de pasiune a lui Giuseppe Manfridi, intr-un spectacol in premiera si sa va relaxati in living-ul colonelului Catache Glont, urmarind o comedie pentru intreaga familie. Iar cei mici, dornici sa porneasca intr-o aventura nemaivazuta, sunt asteptati de curajosul Gulliver pentru a naviga catre noi orizonturi.
„Iubeste romaneste”, miercuri, 24 februarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Un spectacol-concert care reuneste artisti indragiti ai Teatrului de Revista Majestic. Alaturi de Nico si Daniel Iordachioae, pe scena ii veti putea intalni pe Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniati de Baletul si Orchestra Majestic, dirijor Viorel Gavrila; Amfitrion: George Liviu Frincu.
„Ti amo, Maria!”, 26 - 27 februarie, de la ora 19:00, in premiera, in sala Teatrului Toma Caragiu. O poveste despre dragostea patimasa si incapacitatea impartasirii ei fata de persoana iubita, care duce la obsesivitate si abuzul de vicii. Regia: Eusebiu Mihail Tudoroiu; Distributie: Dana Vulc, Karl Baker, Madalina Cobzaru, Razvan Baltaretu.
„Descurca-lume”, duminica, 28 februarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Firfirica, un tanar naiv si dornic oricand sa ofere o mana de ajutor, este prins la mijloc si folosit drept tap ispasitor pentru un sir lung de infidelitati. Regia: Eugene Nacht-Stroe; Distributie: George Liviu Frincu, Cosmin Sofron, Ion Radu Burlan, Dana Vulc, Manuela Alionte Frincu, Rodica Alexandru, Mihaela Dutu, Marian Despina, Petty Musa, Robert Oprea.
„Gulliver in tara lui Lilliput”, duminica, 28 februarie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Naufragiat, Gulliver descopera fantasticul tinut al Lilliput-ului, un regat locuit de omuleti ce au nevoie de un erou pentru a-i salva. Regia: Dan Fraticiu; Distributia: Paul Niculae, Lucian Orbean, Ana Maria Orbean, Nelu Neagoe, Ioana Rosu, Diana Uta, Catalin Radulescu.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Liceele militare sunt singurele care formeaza mari oameni si caractere. Armata Romaniei are viitorul asigurat. Sunt mandru de voi.
Serios purtam masca Si voi aveti brasovu in scenariu rosu si tot lasati sa vina lumea la partie in hoteluri unde nu se respecta nimic pe week ..mic dejun peste 150 pax la 9 30 la hotel orizont predeal ..ce covid ce distantare .. Asa ca mai lasati ne cu sars cov ...inchideti selectiv dar lasati libera circulatie in zone rosii si hoteluri cu restaurant mall deschise ca acolo nu e covid ...
De 30 de ani, toți politicienii care s-au perindat prin funcția de ministru al transporturilor nu au mișcat un deget pentru această zonă. Suntem sufocați la propriu,mai ales in Bușteni, este infernal de circulat pe DN, chiar și în afară de weekend-uri. Le-aș da tuturor ticăloșilor de miniștri - domiciliu forțat în Bușteni.😡. Nu mai cred în promisiuni.
Va rog frumos. Este program Sâmbătă in un centru ptr.plata taxei si impozite?
in perioada 04.02.2021-07.02.2021 functioneaza patinoarul din sinaia?
Curs valutar
EUR Euro 4.8831 0.0047
USD Dolarul SUA 4.0924 0.0421
GBP Lira sterlina 5.6478 0.0041
CHF Francul elvetian 4.4065 0.0185
XAU Gramul de aur 223.0612 -0.1437