Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 25 – 31 ianuarie

25 Jan 2021 17:34
Saptamana aceasta, va invitam sa vizionati doua comedii captivante, bazate pe relatia dinamica dintre personaje si dialoguri menite sa genereze hohote de ras, dar si o poveste simpatica pentru copii despre un companion felin cu puteri fantastice.
- Arta, vineri, 29 ianuarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Atunci cand un iubitor de arta cumpara ceea ce este la urma urmei un simplu tablou alb pentru o suma exorbitanta, cel mai bun prieten al sau o ia razna. Un al treilea prieten se gaseste prins la mijloc intre cei doi, intr-un spectacol care uimeste prin luciditate si umor. O productie a Teatrului Bulandra Bucuresti; Regia: Cristi Juncu; Distributia: Vlad Zamfirescu, Serban Pavlu, Gheorghe Ifrim.
- Sorry Charlie, week-end-ul acesta, 30 si 31 ianuarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Un cuplu atipic, dar simpatic, se gaseste intr-o incurcatura ce pare, la prima vedere, fara scapare: planul lor de a fura un diamant valoros este dat peste cap de un alt cuplu care, asemenea lor, isi doreste sa puna mana pe bijuterie. Regia: Dragos Campan; Distributia: George Liviu Frincu, Manuela Alionte Frincu, Cosmin Sofron, Dana Vulc, Robert Oprea.
- Motanul incaltat, duminica, 31 ianuarie, de la ora 10:30 si de la 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Fiul cel tanar al morarului se alege cu un motan drept mostenire, dar ghinionul lui se transforma in noroc cand descopera puterile companionului sau felin, care il ajuta sa-si implineasca toate dorintele. Regia: Mihai Androne; Distributia: Diana Uta, Adrian Georgescu, Lucian Orbean, Ioana Rosu, Nelu Neagoe, Paul Niculae, Lizica Sterea, Catalin Radulescu.
Va asteptam cu drag la teatru. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.
COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Serios purtam masca Si voi aveti brasovu in scenariu rosu si tot lasati sa vina lumea la partie in hoteluri unde nu se respecta nimic pe week ..mic dejun peste 150 pax la 9 30 la hotel orizont predeal ..ce covid ce distantare .. Asa ca mai lasati ne cu sars cov ...inchideti selectiv dar lasati libera circulatie in zone rosii si hoteluri cu restaurant mall deschise ca acolo nu e covid ...
De 30 de ani, toți politicienii care s-au perindat prin funcția de ministru al transporturilor nu au mișcat un deget pentru această zonă. Suntem sufocați la propriu,mai ales in Bușteni, este infernal de circulat pe DN, chiar și în afară de weekend-uri. Le-aș da tuturor ticăloșilor de miniștri - domiciliu forțat în Bușteni.😡. Nu mai cred în promisiuni.
Va rog frumos. Este program Sâmbătă in un centru ptr.plata taxei si impozite?
in perioada 04.02.2021-07.02.2021 functioneaza patinoarul din sinaia?
Am gasit aplicatia in care este activ numai orasul Timisoara. Descrierea aplicatiei este in limba romana insa meiurile aplicatiei in ebraica banuiesc. Eu nu ma pot descurca sa instalaez aceasta aplicatie.
Curs valutar
EUR Euro 4.8745 0.0020
USD Dolarul SUA 4.0209 0.0364
GBP Lira sterlina 5.5894 -0.0533
CHF Francul elvetian 4.4406 0.0381
XAU Gramul de aur 228.2335 -1.4086