Spectacolul Zaraza se va juca în curând și pe scena Teatrului National "I.L.Caragiale" Bucuresti

19 Jan 2020 08:41
Comunicat de presa: "Teatrul "Toma Caragiu" Ploiesti va sustine joi, 5 martie, de la ora 19.30, pe scena Salii Mari a Teatrului National "I.L.Caragiale" Bucuresti, o reprezentatie a spectacolului Zaraza, regia Razvan Mazilu, scenariul original Daniel Chirila.
Dupa intalnirile cu publicul din tara, Ploiesti, Constanta, Buzau si Calarasi, super-productia Teatrului de Revista Majestic revine, pentru a treia oara, la Bucuresti.

Asa cum spune si titlul spectacolului, Zaraza, povestea merge inapoi in timp - ramanand insa actuala in detaliile sale profunde - catre o perioada de istorie pastrata in amintire cu aura de Bucuresti - micul Paris. (Cristina Sarbu, romania-muzical.ro)

(...) Razvan Mazilu a creat la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiesti spectacolul "Zaraza", tribut adus acelui timp mitic care a pus semnul egalitatii intre Paris si Micul Paris de altadata " Bucurestiul nostru care respira in sfarsit la unison cu intreaga Europa. (Oana Medrea, revistateatrala.radioromaniacultural.ro)

Razvan Mazilu isi merita din plin toate aplauzele.(...) Misterul povestii din acea lume de demult ramane in mintea oricarui spectator dupa ce iese din sala. (Monica Andrei, edituramateescu.ro)

Actorii, solistii vocali si ai baletului "Majestic", sub indrumarea lui Razvan Mazilu, au adus la lumina o epoca cu un parfum aparte, plina de mister, de farmec, invaluita intr-un colb ce merita sters, intr-un spectacol de cert succes la public. (Raluca Tulbure, Revista Teatrul Azi)

Montarea spectacolului este impresionanta. Decorul este stratificat, construit pe inaltime, care ii permite actorului sa priveasca sala de la mai mult de cinci metri. De acolo, de unde se afla scena-platforma, artistul pare un zeu, fiindca are toata lumea la picioare. (Mihaela Nicolae, bookhub)

In distributie ii puteti vedea pe George Liviu Frincu, Dana Vulc, Andrei Radu, Karl Baker, Ion Radu Burlan, Manuela Alionte Frincu, Cosmin Sofron, Nico, Daniela Raduica, Marius Balan, Romeo Zaharia, George Capanu, Robert Oprea, Mihaela Dutu, Rodica Alexandru, Petty Musa, Robert Anton si copilul Alexandru Vasilescu, Baletul Majestic, solisti balet: Loredana Badica si Razvan Hanganu.
Biletele se gasesc online, pe mystage.ro, si la Casa de Bilete a Teatrului National Bucuresti.
Va asteptam cu drag sa patrundem impreuna in lumea plina de farmec si mister a Zarazei!"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677