Spitalul Orasenesc Urlati reia activitatea/Vezi de când și în ce condiții

15 Oct 2020 15:25
Spitalul Orasenesc Urlati reia activitatea/Vezi de când și în ce condiții
Conducerea Spitalului Orășenesc Urlați a anunțat că unitatea medicală își reia activitatea, respectiv consultațiile medicale în regim spitalizare continuă și Cameră de gardă, inclusiv linia de gardă pe medicină internă (medicină internă și pediatrie), începând de luni 19 octombrie 2020, cu respectarea obligatorie a măsurilor de protecție.
”Având în vedere actualul context epidemiologic, solicităm înțelegerea și colaborarea populației, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical”, a transmis sursa citată. Conducerea Spitalului Orășenesc Urlați reamintește pacienților:
1. Consultațiile în cabinetele medicale și investigațiile paraclinice (analize de laborator și radiologie) se vor acorda doar pe baza programării telefonice prealabile, drept urmare vă rugăm să sunați înainte la numerele de telefon din lista de mai jos. Vă rugăm să vă prezentați doar la ora la care ați fost programat.
2. Accesul în Spitalul Orășenesc Urlați este permis urgențelor și pacienților programați. În cazul în care aveți simptomatologie respiratorie vă rugăm să anunțați acest lucru telefonic înainte de prezentarea la cabinetul medical sau laborator.
3. Vă rugăm să purtați mască de protecție facială și să evitați să veniți însoțiți sau să aduceți cu dumneavoastră lucruri și bagaje care nu vă sunt necesare.
4. La intrarea în clădire fiecărui pacient i se va măsura temperatura și va completa fișa de triaj epidemiologic. Măsurarea temperaturii și completarea fișei de triaj epidemiologic sunt condiții obligatorii de acces în Spital.
Nu se va permite staționarea pe holuri sau în alte spații.
RECEPȚIE: 0729 258 957
0244 272 518 tasta 1
LABORATOR: 0751 190 075
RADIOLOGIE: 0244 272 518 tasta 0
Vă reamintim că în cadrul Spitalului Orășenesc Urlați sunt oferite servicii în regim de spitalizare continuă, ambulatoriu si spitalizare de zi, precum si analize de laborator și investigații radiologice și de imagistică medicală.
Pe data de 07.10.2020 activitatea Secției de Medicină internă și a Camerei de gardă a fost suspendată temporar, unitatea fiind în imposibilitatea asigurării asistenței medicale din cauza confirmarii cu Covid-19 a 5 cadre medicale (1 medic și 4 asistente).
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063