Sportiva Denisa Stoina, singura din Prahova care participa la la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires

02 Oct 2018 09:22
Sportiva Denisa Stoina este singura din Prahova care participa la la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires. a va pleaca alaturi de antrenoarea Simona Puiu, astazi. Ieri după-amiază, Sala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv „Sydney 2000” din Izvorani a găzduit festivitatea de prezentare a echipei olimpice a României, care va participa la Jocurile Olimpice de Tineret, de la Buenos Aires, competitie care vor debuta sâmbătă, 6 octombrie.
Printre cei 34 de sportivi care ne vor reprezenta la competiţia din Argentina se numără şi gimnasta Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Alexandra Denisa Stoian.
De altfel, Denisa Stoian şi Simona Puiu sunt singurele reprezentante ale judeţului Prahova la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, ce se vor desfăşura în perioada 6-18 octombrie.
"România a calificat la competiţia din Argentina 14 sporturi dintr-un total de 32 şi va avea 34 de sportivi din cei 3998 de participanţi! Printre aceştia din urmă, singura sportivă ce va reprezenta ţara în concursul de gimnastică ritmică va fi ploieşteanca Denisa Stoian", anunta CSM Ploiesti.
foto CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
unde se pot dona haine si jucarii
Curs valutar
EUR Euro 4.7260 0.0011
USD Dolarul SUA 4.2193 -0.0048
GBP Lira sterlina 5.3065 0.0140
CHF Francul elvetian 4.2262 0.0040
XAU Gramul de aur 182.0719 -0.5607