Sportivii de la CSM-CFR-CSȘ Ploiești, argint la Cupa Campionilor la Judo pe echipe mixte!

17 Nov 2019 10:23
Sportivii de la CSM-CFR-CSȘ Ploiești, argint la Cupa Campionilor la Judo pe echipe mixte!
Comunicat de presa CSM Ploiesti: Vineri și sâmbătă, Sala Sporturilor din Câmpia Turzii a fost gazda Cupei Campionilor la Judo pe echipe mixte, competiție rezervată juniorilor 4 " "U15" și copiilor " "U11". La întrecerea organizată de U-CSM Cluj Napoca au participat echipe din România și sportivi din Japonia, CSM-CFR-CSȘ Ploiești fiind reprezentat atât la "U15", cât și la "U11", cu același rezultat: locul al 2-lea la finalul competiției.
La juniori 4 " "U15" au fost înscrise 6 echipe, iar CSM-CFR-CSȘ Ploiești a fost devansat doar de U-CSM Cluj Napoca A. Pe treapta a 3-a a podiumului s-au aflat U-CSM Cluj Napoca B și Makoryu Gym București. Echipa medaliată a fost formată din Bianca Ungureanu, Rareș Costache, Vanesa Tolea, Gabriel Mare, Alexandra Ciurcă, Denis Grădinariu și Alexandru Petre. Pe lângă diplome și medalii, sportivii au primit din partea organizatorilor treninguri de prezentare.
Și la copii " "U11", ierarhia a fost similară celei de la "U15": pe primul loc s-a clasat U-CSM Cluj Napoca A, iar pe podium au mai urcat, după CSM-CFR-CSȘ Ploiești, U-CSM Cluj Napoca B și Makoryu Gym București. Echipa noastră a fost alcătuită din: Alexandru Adam, Teodora Vasilică, Antonio Bănică, Isabela Neagu, Damian Matei, Maria Pavel și Taiga Yoshida.
Sportivii de la CSM-CFR-CSȘ Ploiești sunt pregătiți de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu, Cosmin Slăveanu și Roxana Crețu.

COMENTARII

64x64

costel

super super

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677