Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, argint la Cupa Campionilor la Judo pe echipe mixte!

17 Nov 2019 10:23
Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, argint la Cupa Campionilor la Judo pe echipe mixte!
Comunicat de presa CSM Ploiesti: Vineri şi sâmbătă, Sala Sporturilor din Câmpia Turzii a fost gazda Cupei Campionilor la Judo pe echipe mixte, competiţie rezervată juniorilor 4 – „U15” şi copiilor – „U11”. La întrecerea organizată de U-CSM Cluj Napoca au participat echipe din România şi sportivi din Japonia, CSM-CFR-CSŞ Ploieşti fiind reprezentat atât la „U15”, cât şi la „U11”, cu acelaşi rezultat: locul al 2-lea la finalul competiţiei.
La juniori 4 – „U15” au fost înscrise 6 echipe, iar CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a fost devansat doar de U-CSM Cluj Napoca A. Pe treapta a 3-a a podiumului s-au aflat U-CSM Cluj Napoca B şi Makoryu Gym Bucureşti. Echipa medaliată a fost formată din Bianca Ungureanu, Rareş Costache, Vanesa Tolea, Gabriel Mare, Alexandra Ciurcă, Denis Grădinariu şi Alexandru Petre. Pe lângă diplome şi medalii, sportivii au primit din partea organizatorilor treninguri de prezentare.
Şi la copii – „U11”, ierarhia a fost similară celei de la „U15”: pe primul loc s-a clasat U-CSM Cluj Napoca A, iar pe podium au mai urcat, după CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, U-CSM Cluj Napoca B şi Makoryu Gym Bucureşti. Echipa noastră a fost alcătuită din: Alexandru Adam, Teodora Vasilică, Antonio Bănică, Isabela Neagu, Damian Matei, Maria Pavel şi Taiga Yoshida.
Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu, Cosmin Slăveanu şi Roxana Creţu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195