Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, argint la Cupa Campionilor la Judo pe echipe mixte!

17 Nov 2019 10:23
Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, argint la Cupa Campionilor la Judo pe echipe mixte!
Comunicat de presa CSM Ploiesti: Vineri şi sâmbătă, Sala Sporturilor din Câmpia Turzii a fost gazda Cupei Campionilor la Judo pe echipe mixte, competiţie rezervată juniorilor 4 – „U15” şi copiilor – „U11”. La întrecerea organizată de U-CSM Cluj Napoca au participat echipe din România şi sportivi din Japonia, CSM-CFR-CSŞ Ploieşti fiind reprezentat atât la „U15”, cât şi la „U11”, cu acelaşi rezultat: locul al 2-lea la finalul competiţiei.
La juniori 4 – „U15” au fost înscrise 6 echipe, iar CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a fost devansat doar de U-CSM Cluj Napoca A. Pe treapta a 3-a a podiumului s-au aflat U-CSM Cluj Napoca B şi Makoryu Gym Bucureşti. Echipa medaliată a fost formată din Bianca Ungureanu, Rareş Costache, Vanesa Tolea, Gabriel Mare, Alexandra Ciurcă, Denis Grădinariu şi Alexandru Petre. Pe lângă diplome şi medalii, sportivii au primit din partea organizatorilor treninguri de prezentare.
Şi la copii – „U11”, ierarhia a fost similară celei de la „U15”: pe primul loc s-a clasat U-CSM Cluj Napoca A, iar pe podium au mai urcat, după CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, U-CSM Cluj Napoca B şi Makoryu Gym Bucureşti. Echipa noastră a fost alcătuită din: Alexandru Adam, Teodora Vasilică, Antonio Bănică, Isabela Neagu, Damian Matei, Maria Pavel şi Taiga Yoshida.
Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu, Cosmin Slăveanu şi Roxana Creţu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0000
XAU Gramul de aur 245.7662 0.0000