Sportivii secţiei de Sambo a CSM Ploieşti vin cu 19 medalii de la Săcele!

03 Feb 2020 07:59
Sportivii secţiei de Sambo a CSM Ploieşti vin cu 19 medalii de la Săcele!
Sportivii secţiei de Sambo a CSM Ploieşti au participat, in weekend, la o competiţie organizată de Clubul Shin-Do, din Braşov, în Sala Sporturilor din Săcele, reuşind să obţină 19 medalii, dintre care 5 de aur, 7 de argint şi 7 de bronz, infirmeatmza CSM Ploiesti.
Confirm unui comunicat de presa, sambata, s-a ţinut Cupa României de Autoapărare, iar elevii lui Florentin Ghiocel Petrea au adunat nu mai puţin de zece medalii, astfel:
– 2 medalii de aur – Edwin Petrea şi David Vasilescu;
– 3 medalii de argint – Ciprian Manu, Sayd Dumitru şi Prinţ Dumitru;
– 5 medalii de bronz – Luca Frăsineanu, Marco Frăsineanu, Ciprian Manu, David Boştină şi Sasha Ilie
Duminica, au avut loc probele de Sambo Combat şi Grappling, prilej pentru sportivii noştri să obţină alte 9 medalii:
– 3 medalii de aur – Edwin Petrea, Luca Frăsineanu şi David Vasilescu;
– 4 medalii de argint – Daniel Andrei Ghiţă, Ciprian Manu, David Ghiţă şi Raimonda Hepaj;
– 2 medalii de bronz – Marco Frăsineanu şi Denisa Alexe.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8254 -0.0043
USD Dolarul SUA 4.3983 0.0346
GBP Lira sterlina 5.4230 0.0134
CHF Francul elvetian 4.5607 -0.0049
XAU Gramul de aur 227.3269 -0.1902