Stadiul lucrărilor de extindere și modernizare la Unitatea Primiri Urgențe din incinta Spitalului Județean de Urgență Ploiești

19 Jan 2020 08:53
Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a vizitat saptamana aceasta santierul lucrărilor de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe (UPU), din cadrul SJU Ploiești. Confirm unui comunicat de presa al Consiliului Judetean Prahova, “proiectul „Extindere, reabilitare,modernizare și recompartimentare unitate de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești” este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020. Valoarea totală a lucrărilor este de 18.566.621 de lei, din care 6.700.260 de lei reprezintă cheltuieli nerambursabile iar 11.729.621,00 lei este contribuţia solicitantului în proiect.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență la nivelul Unității de Primiri Urgențe Ploiești.
Beneficiarii principalii ai proiectului vor fi pacienții din Prahova și din regiune, cei aflați în tranzit, dar și personalul medical și auxiliar care deservește UPU. Acesta va beneficia de un spațiu de lucru modern și extins, cu o dotare corespunzătoare, în măsură să asigure eficiența și siguranța actului medical de urgență.
Lucrările de modernizare nu vor afecta activitatea de la Unitatea de Primiri Urgențe pentru că, într-o primă etapă, are loc extinderea corpului de clădire. Ulterior, va fi reabilitat imobilul actual, care va fi racordat la clădirea noua, cele două corpuri urmând să fie interconectate.
Modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, face parte dintr-un proiect amplu, derulat de Consiliul Județean Prahova, proiect ce vizează reabilitarea celei mai mari unități spitalicești din județ, sănătatea fiind una din prioritățile administrației județene”
Conducerea Consiliului Judetean Prahova sustine, in urma vizitei de lucru, faptul ca lucrarilr se încadrează în graficul prevăzut de constructor.

Sursa foto: facebook Consiliul Judetean Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
https://youtu.be/sRwoexMXbvE
https://youtu.be/sRwoexMXbvE videoclip
Mai bine le scoateti voucherele si asa le da pe munca de la privat Si ati nenorocit turismu cu ele .. Toti ciobanii si samantarii ..taranii au ajuns la hotel de 4 stele sa faca ciorba in camera si figuri pe burta goala .. Hoteluri unde venea lume buna nu saracii pe gratis
Merita mult mai mult decat o mașină dar sa.speram ca este un început
Curs valutar
EUR Euro 4.8026 0.0192
USD Dolarul SUA 4.4462 0.0155
GBP Lira sterlina 5.7406 0.0332
CHF Francul elvetian 4.5258 0.0180
XAU Gramul de aur 233.5122 4.0854