Stațiile de călători din Tomșani au fost vandalizate. Primăria vrea să ia măsuri

16 Jun 2017 14:14
Pe pagina de facebook a Primăriei Tomșani a fost astăzi publicat un anunț după ce mai multe stații din comună au fost vandalizate, se pare de localnici. Reprezentnații primăriei au ținut să precizeze: “În ultima perioadă, pe timpul noptii, unii tineri din localitate au ajuns să considere staţiile de călători din comună ca fiind baruri sau terase, consumând alcool, făcând mizerie, vandalizând bunurile localităţii şi perturbând liniştea publică. Fac apel la părinţii acestor tineri să ia măsuri pentru a nu se mai întâmpla asemenea lucruri."

În același anunț, reprezenantii primăriei avertizează că "Administraţia publică locală, prin Poliţia Locală şi Postul de Poliţie din localitate vor efectua patrule şi vor sancţiona conform legii faptele de încălcare a ordinii şi liniştii publice precum şi consumul de alcool şi distrugerea bunurilor din patrimoniul comunei.”

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Ma intereseaza pentru fiica mea in varsta de 10 ani cursuri de pictura.
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
Curs valutar
EUR Euro 4.8068 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.3926 -0.0260
GBP Lira sterlina 5.6544 -0.0622
CHF Francul elvetian 4.5223 -0.0089
XAU Gramul de aur 232.5829 -1.5538