Stațiile de călători din Tomșani au fost vandalizate. Primăria vrea să ia măsuri

16 Jun 2017 14:14
Pe pagina de facebook a Primăriei Tomșani a fost astăzi publicat un anunț după ce mai multe stații din comună au fost vandalizate, se pare de localnici. Reprezentnații primăriei au ținut să precizeze: “În ultima perioadă, pe timpul noptii, unii tineri din localitate au ajuns să considere staţiile de călători din comună ca fiind baruri sau terase, consumând alcool, făcând mizerie, vandalizând bunurile localităţii şi perturbând liniştea publică. Fac apel la părinţii acestor tineri să ia măsuri pentru a nu se mai întâmpla asemenea lucruri."

În același anunț, reprezenantii primăriei avertizează că "Administraţia publică locală, prin Poliţia Locală şi Postul de Poliţie din localitate vor efectua patrule şi vor sancţiona conform legii faptele de încălcare a ordinii şi liniştii publice precum şi consumul de alcool şi distrugerea bunurilor din patrimoniul comunei.”

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8721 -0.0014
USD Dolarul SUA 4.0434 -0.0441
GBP Lira sterlina 5.3981 -0.0490
CHF Francul elvetian 4.4931 -0.0150
XAU Gramul de aur 237.9394 0.2818