Stațiile de călători din Tomșani au fost vandalizate. Primăria vrea să ia măsuri

16 Jun 2017 14:14
Pe pagina de facebook a Primăriei Tomșani a fost astăzi publicat un anunț după ce mai multe stații din comună au fost vandalizate, se pare de localnici. Reprezentnații primăriei au ținut să precizeze: “În ultima perioadă, pe timpul noptii, unii tineri din localitate au ajuns să considere staţiile de călători din comună ca fiind baruri sau terase, consumând alcool, făcând mizerie, vandalizând bunurile localităţii şi perturbând liniştea publică. Fac apel la părinţii acestor tineri să ia măsuri pentru a nu se mai întâmpla asemenea lucruri."

În același anunț, reprezenantii primăriei avertizează că "Administraţia publică locală, prin Poliţia Locală şi Postul de Poliţie din localitate vor efectua patrule şi vor sancţiona conform legii faptele de încălcare a ordinii şi liniştii publice precum şi consumul de alcool şi distrugerea bunurilor din patrimoniul comunei.”

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8641 0.0051
USD Dolarul SUA 4.1529 0.0125
GBP Lira sterlina 5.2908 -0.0002
CHF Francul elvetian 4.5153 -0.0030
XAU Gramul de aur 252.2762 -1.0587