Statiunile de pe Valea Prahovei, la mare cautare de 1 Decembrie. Sinaia, cel mai mare grad de ocupare

02 Nov 2018 20:46
Statiunile de pe Valea Prahovei, la mare cautare de 1 Decembrie. Sinaia, cel mai mare grad de ocupare
Județul Prahova rămâne unul din cele mai căutate destinații pentru minivacanța de 1 decembrie ce se apropie. În acest moment în Azuga și Bușteni gradul de ocupare este de peste 70% în timp ce pentru Sinaia gradul de ocupare a depășit 75%. Trendul ascendent al popularității orașului Breaza și Municipiului Campina se păstrează, acestea bucurându-se de un grad de ocupare de peste 65%.

Pentru 1 decembrie turiștii vor achita între 750 lei/3 nopți cazare cu cină festivă pe data de 1 la un hotel de 4 stele și 470 lei/3 nopți de cazare cu mic dejun și cina barbeque la o vilă de 3 stele.

Pentru Craciun si Revelion exista unitati care deja sunt rezervate integral!
Prahova este aproape ocupată pentru această perioadă: Azuga și Bușteni au cifre similare cu minivacanța de 1 decembrie, însă în Sinaia gradul de ocupare depășește în acest moment 80%. În Campina și Breaza se mai găsesc locuri " grad de ocupare în jur de 65%, însă numărul rezervărilor crește de la o zi la alta.

Pentru Crăciun prețurile se încadrează între 2200 și 2500 lei pentru 4 nopți de cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun și cină festivă în Ajun, plus alte facilități. Pentru cazarea de 4 nopți la un hotel de 3 stele turiștii vor achita în jur de 1500 de lei beneficiind de mic dejun inclus și cină festivă cu DJ în seara de Crăciun.

Vacanța de Revelion îi va costa pe turiști între 4.500 și 5.200 de lei pentru 4 nopți de cazare la un hotel de 4 stele (cu mic dejun, cină festivă cu muzica live, brunch, etc). La un hotel de 3 stele cazarea va costa în jur de 3.800 de lei pentru 4 nopți de cazare, cu mic dejun inclus, cina tematica și tombola.

"Ne pregătim de sezonul de iarna în Prahova și remarcăm faptul că turiștii fac rezervări pentru aceste perioade din ce în ce mai devreme. Pentru pasionații de sport la inaltime, exista acum și un bistro, la Cota 2000, astfel acestia nu mai trebuie să părăsească pârtia pentru prânz. Ne așteptam la un sezon plin și datorită voucherelor de vacanță pe care unii turiști le-au folosit pentru a face rezervări pentru perioada care urmează" a declarat Adrian Voican, Președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova.
sursa APDT Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677