Stațiunile montane din județul Prahova rămân printre destinațiile interne cele mai apreciate și în perioada de Paște – 1 Mai

26 Apr 2019 10:05
Stațiunile montane din județul Prahova rămân printre destinațiile interne cele mai apreciate și în perioada de Paște – 1 Mai
Comunicat de presa Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova: Stațiunile montane din județul Prahova rămân printre destinațiile interne cele mai apreciate și în perioada de Paște – 1 Mai. Din cele 12.084 de locuri de cazare clasificate disponibile în această zonă, aproximativ 94% au fost rezervate. Cele mai căutate stațiuni au fost Sinaia, Bușteni și Azuga, toate cu un grad de ocupare de peste 95%. Iubitorii sporturilor de iarnă pot schia la Sinaia, la peste 2.000 de metri, unde sunt și în această perioadă practicabile pârtiile Valea Dorului (2), Valea Soarelui (1 și 2) Laptici (1 și 2) și Varianta. Datorită creării unei punți între Sărbătorile Pascale și 1 Mai, durata media a sejurului în stațiunile montane din Prahova a crescut de la 3 zile cu ocazia Paștelui în anul trecut la 4 zile în acest an. Pentru un sejur de 4 nopți la un Hotel de 4 stele, clienții au plătit aproximativ 2500 de lei pentru camera dublă, cu mic dejun și cină festivă în noaptea Învierii, în preț fiind inclus și accesul la zona spa. Pentru un sejur de 3 nopți la 3 stele, turiștii au achitat aproximativ 600 de lei, cu pachete de masă la cerere.

” Cu ocazia sărbătorilor Pascale în Prahova avem un grad de ocupare de aproape 100%. Hotelierii au avut oferte atractive care îmbină cele 2 sărbători – Paste şi 1 mai, oferind cazare, mese speciale de sărbători. Putem vorbi categoric de un impact pozitiv al voucherelor de vacanță, dar și de dorința românilor de a se bucura de Sărbătorile Pascale, acasă, în România, cu mâncăruri și tradiții specifice acestei ocazii” a declarat Adrian Voican, Președinte Bibi Touring Touroperator.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134