Statuia lui Ienăchiță Văcărescu din Ploiești, în atenția SGU

24 May 2017 14:59
Precizări cu privire la statuia(bustul) Ienăchiță Văcărescu

În urma publicării, în mediul online, a unor articole și postări privind degradarea soclului bustului lui Ienachiță Văcărescu, din perimetrul unei zone verzi, administrată de societatea noastră, aducem la cunoștința opiniei publice următorul punct de vedere al societății noastre:

În conformitate cu evidențele noastre, statuia/bustul respectiv nu se află în administrarea SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL.
Totodată, în ceea ce privește întreținerea curățeniei în perimetrul parcului respectiv, activitățile de igienizare a spațiului verde au loc zilnic, însă personalul societății noastre nu poate garanta menținerea acesteia, după finalizarea activităților și deplasarea către altă zonă verde, care urmează a fi salubrizată. De asemenea, angajații societății nu au în atribuții asigurarea pazei parcurilor/grădinilor publice/perimetrelor verzi din municipiu și nici aplicarea amenzilor pentru persoanele care dau dovadă de lipsa spiritului civic.
În dimineața acestei zile (24.05.2017), personalul de specialitate din cadrul societății s-a deplasat în zona respectivă și a executat lucrări de îndepărtare a vegetației în exces, lucrări care sunt derulate în conformitate cu un program prestabilit, pe toate zonele verzi din municipiu. Astfel, asigurăm cetățenii municipiului că angajații societății noastre vor derula, în continuare, lucrările de cosit și redus gard viu, pe toate perimetrele verzi aflate în administrarea societății noastre, însă în conformitate cu graficul prestabilit, pentru a imprima coerență acestora.
În sprijinul celor descrise vă prezentăm câteva fotografii din timpul și după finalizarea lucrărilor menționate mai sus.

SGU a mentionat totodata ca "in anii anteriori, societatea noastră a remis municipalității mai multe
proiecte de modernizare a zonelor verzi din municipiu. Printre acestea se afla și
cel de reconfigurare a perimetrului verde care include și statuia lui Ienăchiță
Văcărescu. În acest sens, atașăm două fotografii semnificative (planșe simulare
calculator)"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677