Update: Verificarile s-au incheiat si nu s-a gasit nimic - Amenintare cu bomba la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Kaufland Nord. Supermarketul a fost evacuat - VIDEO

21 Feb 2019 08:27
Potrivit Politiei Prahova, s-a primit in urma cu putin timp un apel la 112 de la un barbat care a sesizat un atac cu bomba la un supermarket din zona de nord a Ploiestiului si la Spitalul Judetean de Urgeanta Ploiesti. Este vorba despre Kaufland Nord de unde au fost evacuate 150 persoane, iar la spital inca nu s-a procedat la evacuare considerandu-se o gluma intrucat barbatul care a facut anuntul nu mai raspunde la telefon.
Vom reveni!

Update: Potrivit ISU Prahova, o autospeciala de accidente colective și calamități de deplasează la spitalul județean împreuna cu grupa operativa. Iar autospeciala pirotehnică se deplasează la Kaufland Nord.

UPDATE 2: Conform politistilor, in cauza a fost intocmit dosar penal conform Legii 535/2004 privind prevenirea si combaterea terorismului.

UPADATE 3 : Au fost evacuati si apartinatorii pacinentilor de la spital.

UPDATE 4: Pompierii militari de la ISU PRAHOVA au început montarea corturilor in parcarea Spitalului Judetean in eventualitatea in care se impune evacuarea pacienților

UODATE 4: Autoritatile locale si judetene se afka in acest moment la spital. Intre timp politia efectueaza verificari in paralel la ambele locatii pentru a stabili daca exista sau nu vreun dispozitiv explozibil sau nu. In acelasi timp se efectueaza cercetari pentru depistarea apelantului.

UPDATE 5: IJP: Verificarea celor 2 locatii se face cu caine detectare dispozitive explozive, in exteriorul cladirii si cu dispozitive tehnice speciale, in interiorul cladirii.

UPDATE 6: La Kaufland s-a încheiat activitatea de verificare, fara a fi depistate dispozitive explozive.

UPDATE 7: La ora 23.30, potrivit politiei, s-a încheiat activitatea de verificare si la Spitalul Judetean, fara a fi depistate dispozitive explozive.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Curs valutar
EUR Euro 4.7576 0.0096
USD Dolarul SUA 4.1938 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4657 0.0388
CHF Francul elvetian 4.1895 0.0090
XAU Gramul de aur 181.3376 1.9451