Update: Verificarile s-au incheiat si nu s-a gasit nimic - Amenintare cu bomba la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Kaufland Nord. Supermarketul a fost evacuat - VIDEO

17 Dec 2018 10:34
Potrivit Politiei Prahova, s-a primit in urma cu putin timp un apel la 112 de la un barbat care a sesizat un atac cu bomba la un supermarket din zona de nord a Ploiestiului si la Spitalul Judetean de Urgeanta Ploiesti. Este vorba despre Kaufland Nord de unde au fost evacuate 150 persoane, iar la spital inca nu s-a procedat la evacuare considerandu-se o gluma intrucat barbatul care a facut anuntul nu mai raspunde la telefon.
Vom reveni!

Update: Potrivit ISU Prahova, o autospeciala de accidente colective și calamități de deplasează la spitalul județean împreuna cu grupa operativa. Iar autospeciala pirotehnică se deplasează la Kaufland Nord.

UPDATE 2: Conform politistilor, in cauza a fost intocmit dosar penal conform Legii 535/2004 privind prevenirea si combaterea terorismului.

UPADATE 3 : Au fost evacuati si apartinatorii pacinentilor de la spital.

UPDATE 4: Pompierii militari de la ISU PRAHOVA au început montarea corturilor in parcarea Spitalului Judetean in eventualitatea in care se impune evacuarea pacienților

UODATE 4: Autoritatile locale si judetene se afka in acest moment la spital. Intre timp politia efectueaza verificari in paralel la ambele locatii pentru a stabili daca exista sau nu vreun dispozitiv explozibil sau nu. In acelasi timp se efectueaza cercetari pentru depistarea apelantului.

UPDATE 5: IJP: Verificarea celor 2 locatii se face cu caine detectare dispozitive explozive, in exteriorul cladirii si cu dispozitive tehnice speciale, in interiorul cladirii.

UPDATE 6: La Kaufland s-a încheiat activitatea de verificare, fara a fi depistate dispozitive explozive.

UPDATE 7: La ora 23.30, potrivit politiei, s-a încheiat activitatea de verificare si la Spitalul Judetean, fara a fi depistate dispozitive explozive.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368