Student care era sub efectul etnobotanicelor, gasit in gara

30 Oct 2017 12:14
Student care era sub efectul etnobotanicelor, gasit in gara
Un student care era sub efectul etnobotanicelor a fost gasit in gara Ploiesti Vest. Jandarmii l-au gasit. Este vorba de un tanar din Giurgiu, student la o Facultate din Brasov. Persoana in cauza prezenta o stare euforica, fapt pentru care a fost solicitata ambulanta, prin serviciul 112. Pana la sosirea ambulantei, aceasta a declarat in fata oamenilor legii ca a consumat substante interzise, respectiv etnobotanice. La controlul efectuat asupra acestuia au fost gasite un numar de trei pliculete cu substante interzise. Persoana în cauza a fost condusa la spital unde i s-au recoltat probe biologice, acestea iesind pozitive la substantele: opinacee, marihuana si metamfetamina. S-a luat legatura cu lucratorii din cadrul B.C.C.O PRAHOVA, urmand ca cercetarile sa fie continuate de care acestia sub aspectul infractiunii de detinere si consum de substante interzise.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000