Substația Puchenii Mari a Serviciului de Ambulanță Județean Prahova a fost deschisă astăzi oficial

30 Oct 2020 18:38
Substația Puchenii Mari a Serviciului de Ambulanță Județean Prahova a fost deschisă astăzi oficial
Substația Puchenii Mari a Serviciului de Ambulanță Județean Prahova a fost deschisă astăzi oficial. La eveniment au participat Cristian Ionescu, Prefectul Județului Prahova, Mădălin Ipatie, Managerul General al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, Cătălin Măguleanu, Directorul Casei de Sănătate Prahova, Constantin Negoi, Primarul Comunei Puchenii Mari, Constantin Herea, Viceprimarul Comunei Puchenii Mari.
“Această substație, realizată în fostul sediu al Trezoreriei Puchenii Mari ce a fost pus la dispoziția Primăriei de către ANAF, va deservi în principal zona de sud a județului Prahova cu o populație de 23.000 de locuitori și o cazuistică în 2019 de 5600 de urgențe dar va răspunde totodată și evenimentelor apărute în trafic pe DN1 sau în localitățile județului Ilfov, aflate în vecinătatea Prahovei.
Ar fi necesară realizarea și a unui centru SMURD a arătat Viorel Paraschiv, șeful substației Puchenii Mari dată fiind incidența crescută a cazurilor generate uneori de neatenție în traficul de pe DN1.
Noi, cei de la Primăria Puchenii Mari ne-am dorit și ne dorim o prezență SMURD în zona noastră, însă acest lucru poate fi realizat doar prin suportul financiar comun al unităților teritoriale din vecinătatea noastră sau prin implicarea Consiliului Județean”, a scris pe contul sau oficial de facebook Constantin Negoi, primarul comunei Puchenii Mari.

📸captura video facebook Constantin Negoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895