Super ofertă de Moș Nicolae în autovehiculele din Ploiesti/Ce au facut politistii

07 Dec 2019 09:40
Da, polițiștii "s-au sesizat din oficiu" cu privire la faptul că în zona supermarketurilor din împrejurimile Ploiestiului este o ofertă cu totul specială: autoturismele parcate sunt mai ticsite ca oricând de o gama larga de bunuri, lăsate la vedere. Nu că în aceste parcări ar fi vreun risc deosebit ca proprietarii sa isi gaseasca masinile sparte, dar nici nu excludem această posibilitate, intrucat practica judiciară ne-ar contrazice flagrant. Însă cine dobândește acest obicei in parcările supermarketurilor, linistindu-se cu gândul că sunt supravegheate video sau de către agenți de pază, la fel va proceda si in alte locuri, mai puțin "păzite". Tot ei sunt aceia care își vor găsi geamul portierei spart, cu toate că in geanta lăsată pe banchetă nu se află mai nimic. Tot despre ei vorbim cand ajungem la fata locului unde a fost sesizat furatul unui portofel sau un telefon din habitaclul auto, atunci cand "am lipsit doar un minut de la mașină si nu am mai încuiat portiera".
Astfel, în seara zilei de 5 decembrie, 10 polițiști, însoțiți de 2 câini de intervenție, au periat parcarile mai multor centre comerciale din Ploiesti, cu scopul de a transmite un mesaj pe cat de simplu, pe atât de eficient in a vă ajuta sa evitați o seară în care, în loc să oferiți cadouri celor dragi, sa o petreceți alături de noi, declarații despre cum ați devenit victima unui furt din autovehicul: nu vă (mai) lăsați la vedere, în autovehicul, bunuri ce pot deveni tentante pentru hoți!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677