Super ofertă de Moș Nicolae în autovehiculele din Ploiesti/Ce au facut politistii

07 Dec 2019 09:40
Da, polițiștii "s-au sesizat din oficiu" cu privire la faptul că în zona supermarketurilor din împrejurimile Ploiestiului este o ofertă cu totul specială: autoturismele parcate sunt mai ticsite ca oricând de o gama larga de bunuri, lăsate la vedere. Nu că în aceste parcări ar fi vreun risc deosebit ca proprietarii sa isi gaseasca masinile sparte, dar nici nu excludem această posibilitate, intrucat practica judiciară ne-ar contrazice flagrant. Însă cine dobândește acest obicei in parcările supermarketurilor, linistindu-se cu gândul că sunt supravegheate video sau de către agenți de pază, la fel va proceda si in alte locuri, mai puțin "păzite". Tot ei sunt aceia care își vor găsi geamul portierei spart, cu toate că in geanta lăsată pe banchetă nu se află mai nimic. Tot despre ei vorbim cand ajungem la fata locului unde a fost sesizat furatul unui portofel sau un telefon din habitaclul auto, atunci cand "am lipsit doar un minut de la mașină si nu am mai încuiat portiera".
Astfel, în seara zilei de 5 decembrie, 10 polițiști, însoțiți de 2 câini de intervenție, au periat parcarile mai multor centre comerciale din Ploiesti, cu scopul de a transmite un mesaj pe cat de simplu, pe atât de eficient in a vă ajuta sa evitați o seară în care, în loc să oferiți cadouri celor dragi, sa o petreceți alături de noi, declarații despre cum ați devenit victima unui furt din autovehicul: nu vă (mai) lăsați la vedere, în autovehicul, bunuri ce pot deveni tentante pentru hoți!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8375 0.0016
USD Dolarul SUA 4.0949 0.0198
GBP Lira sterlina 5.3607 -0.0072
CHF Francul elvetian 4.4794 -0.0110
XAU Gramul de aur 271.0003 2.5291