Surprize pentru cei mici la "Ploiesti - Magie, Feerie și Povești"

22 Sep 2016 10:41
În perioada 23-25 septembrie, în Centrul Civic, se va desfășura cea de-a treia ediție a Festivalului de arta stradală pentru copii și tineret " Ploiesti - Magie, Feerie și Povești", manifestare cultural artistică aflată la a treia ediție.
Deschiderea festivalului va avea loc vineri, 23 septembrie a.c., începând cu ora 17.30, cu o paradă " artiști pe catalige, statui vivante, păpuși gigant, personaje din spectacole de teatru pentru copii, fanfară. Începând cu ora 18.00, vor urca pe scenă actorii teatrului Arlechino din Brașov cu spectacolul "Ridichea Uriașă". De la ora 19.00, Compania de Teatru C.R.E.A.S. București va juca pentru micii ploieșteni piesa de teatru "Rapunzel", iar de la ora 20.00, actorii Teatrului "Ciufulici" Ploiești vor prezenta spectacolul "Motanul Încălțat". Prima zi a festivalului se va încheia cu trei concerte susținute, începând cu ora 21.00, de Lidia Buble, Ruby și Carla's Dreams.
Pentru ziua de sâmbătă, 24 septembrie 2016, sunt pregătite multe surprize pentru copii, atât în Centrul Civic, cât și la Turnul de Parașutiști de la Sala Sporturilor.
La Turnul de Parașutiști, începând cu ora 11.00, va avea loc deschiderea evenimentului Ploiești Horse Show - un spectacol ecvestru, un show de poveste dedicat copiilor, organizat în parteneriat cu Equestrian Adventures si Clubul De Echitatie WesternDream. În cadrul evenimentului va fi organizată o lectie deschisa cu copiii din public. Între orele 11.00-13.00 si 14.00-16.00 copii se vor putea plimba cu caii, iar show Ecvestru va începe la ora 16.15 cu demonstrație de dresaj pe muzică ambientală, demonstrație de sărituri peste obstacole, lecție deschisă cu întrebări și răspunsuri, tur de onoare la finalul evenimentului sub acordurile Marșului lui Radetzky. Demostrațiile vor fi susținute de sportivii clubului sub atenta îndrumare a antrenorilor atestați de Federația Ecvestră Română.
În Centrul Civic, cu începere de la ora 10.00, cei mici vor putea participa la diferite ateliere de îndemânare, modelaj de baloane și pictură, în corturile special amenajate, iar pe scena, între orele 10.00 - 13.00, vor avea loc spectacole de teatru pentru copii: "Mărioara și Vasilache" " Antemir Company, "Capra cu trei iezi" " Teatrul "Țăndărică" București, "Prichindel" " Compania "Mora Eduteiment". După amiază, spectacolele de teatru pentru copii vor începe la ora 17.00: "Frumoasa din pădurea adormită" - Compania de Teatru C.R.E.A.S. București, "Dănilă Prepeleac" " Teatrul "Ciufulici" Ploiești, "Rolling Stone și Taraful 10 Afori" " Compania de teatru "Puranima" București. Seara de sâmbătă se va finaliza cu două concerte de execepți: "Mozart Rock" " un proiect muzical realizat în colaborare de Dan Helciug, Paula Seling și artiștii Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploiesti, și concertul trupei Holograf. Între cele două concerte, ploieștenii vor putea asista la spectaculoase jonglerii cu foc.

A treia zi de festival va începe duminică, 25 septembrie 2016, la ora 10.00, cu atelierele pentru copii și cu spectacolele : "D'ale lui Păcală" - Teatrul "Ciufulici" Ploiești, "Till" " Teatrul "Tony Bulandra" Târgoviște și "Prichindel"- Compania "Mora Eduteiment" București. Programul de după-amiază va începe la ora 17.00 cu spectacolul de teatru de revistă pentru copii "Făt Frumos când era mic" al trupei Dia-Fun și se va încheia cu piesa de teatru "Cântăreții din Bremen", jucată de actorii ploieșteni ai Teatrului "Ciufulici".
Ca în fiecare an, și cea de-a treia ediție a Festivalului de arta stradală pentru copii și tineret " Ploiesti - Magie, Feerie și Povești" se va încheia Colorând văzduhul cu dorințe în jurul orei 19.00, prin lansarea baloanelor cu heliu de către copii.COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167