Sute de elevi din toată țara au participat astăzi la un concurs național organizat de Colegiul Toma Socolescu din Ploiești - GALERIE VIDEO/FOTO

29 Nov 2017 14:28
Colegiul Tehnic Toma Socolescu din Ploiești a organizat, astăzi, o nouă ediție a deja tradiționalului concurs național "O viață fără riscuri! Securitatea și Sănătatea mea". Competiția, ajunsă la ediția a șasea, este înscrisă în Calendarul activităților naționale avizat de Ministerul Educației. La această ediție au participat peste 400 de candidați din mai multe județe care au prezentat aproximativ 200 de lucrări cu teme de securitate și sănătate în muncă. Astfel, elevii participanți s-au ales cu noțiuni despre echipamentele de protecție a muncii, accidentele de muncă și au învățat cum să acorde primul ajutor în cazul unor diferite accidente, hemoragii, fracturi, arsuri. Pe lângă profesorii din școală, din comisii au făcut parte și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Prahova și Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova. Cele mai bune lucrări au fost premiate de Primăria Municipiului Ploiești și sponsorii concursului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237