Sute de elevi din toată țara au participat astăzi la un concurs național organizat de Colegiul Toma Socolescu din Ploiești - GALERIE VIDEO/FOTO

29 Nov 2017 14:28
Colegiul Tehnic Toma Socolescu din Ploiești a organizat, astăzi, o nouă ediție a deja tradiționalului concurs național "O viață fără riscuri! Securitatea și Sănătatea mea". Competiția, ajunsă la ediția a șasea, este înscrisă în Calendarul activităților naționale avizat de Ministerul Educației. La această ediție au participat peste 400 de candidați din mai multe județe care au prezentat aproximativ 200 de lucrări cu teme de securitate și sănătate în muncă. Astfel, elevii participanți s-au ales cu noțiuni despre echipamentele de protecție a muncii, accidentele de muncă și au învățat cum să acorde primul ajutor în cazul unor diferite accidente, hemoragii, fracturi, arsuri. Pe lângă profesorii din școală, din comisii au făcut parte și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Prahova și Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova. Cele mai bune lucrări au fost premiate de Primăria Municipiului Ploiești și sponsorii concursului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366