Sute de elevi din toată țara au participat astăzi la un concurs național organizat de Colegiul Toma Socolescu din Ploiești - GALERIE VIDEO/FOTO

29 Nov 2017 14:28
Colegiul Tehnic Toma Socolescu din Ploiești a organizat, astăzi, o nouă ediție a deja tradiționalului concurs național "O viață fără riscuri! Securitatea și Sănătatea mea". Competiția, ajunsă la ediția a șasea, este înscrisă în Calendarul activităților naționale avizat de Ministerul Educației. La această ediție au participat peste 400 de candidați din mai multe județe care au prezentat aproximativ 200 de lucrări cu teme de securitate și sănătate în muncă. Astfel, elevii participanți s-au ales cu noțiuni despre echipamentele de protecție a muncii, accidentele de muncă și au învățat cum să acorde primul ajutor în cazul unor diferite accidente, hemoragii, fracturi, arsuri. Pe lângă profesorii din școală, din comisii au făcut parte și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Prahova și Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova. Cele mai bune lucrări au fost premiate de Primăria Municipiului Ploiești și sponsorii concursului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933