Sute de elevi si profesori, evacuati de la o Scoala din Mizil, dupa ce s-a gasit munitie din cel de-al Doilea Razboi Mondial intr-o anexa a unitatii unde se fac reparatii

07 May 2021 11:57
481 preșcolari și școlari, cadre didactice si personal auxiliar din cadrul Școlii nr. 1 din Mizil au fost evacuați preventiv după un anunt referitor la prezența unui element de muniție din cel de-al Doilea Război Mondial, anunta ISU Prahova. Potrivit reprezentantilor ISU, munitia
a fost găsita intr-o anexă a școlii in timp ce se executau lucrări de reparații.
La fața locului, ISU Prahova a mobilizat echipa politehnica pentru ridicarea munitiei si o autospeciala si o ambulanță.
Pana la sosirea echipei pirotehnice s-a procedat la evacuarea copiilor si la balizarea zonei.

UPDATE: Elementul de munitie gasit este o lovitura pentru aruncător.

Sursa foto: ISU PH

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677