Sute de jandarmi, la datorie de Paste

05 Apr 2018 08:50
Sute de jandarmi, la datorie de Paste
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova va intensifica măsurile şi acţiunile de asigurare şi menţinere a ordinii publice, urmărind prevenirea săvârşirii faptelor antisociale, a celor care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum cerşetoria, vagabondajul, tâlhăriile, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, prevenirea actelor de violenţă.
Astfel în perioada 06 - 09.04.2018 jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul desfăşurării activităţilor religioase prilejuite de Sărbătorile Pascale la 55 de biserici din Ploieşti, Câmpina, Mizil, Urlaţi, Plopeni, Slănic, Cheia, Zamfira, Puchenii Mari, Vălenii de Munte, Măneciu, Breaza, Sinaia, Buşteni , Azuga si alte localitati in care se estimeaza un public numeros. Jandarmii vor acţiona atât în zona lăcaşelor de cult dar și în zone de agrement, parcuri, trasee turistice montane.
În această perioadă, vor fi constituite echipaje mobile de jandarmerie, care vor acţiona în timp scurt pentru aplanarea eventualelor conflicte, pentru restabilirea ordinii publice sau pentru sprijinirea celorlalte elemente aflate în serviciu.
În total, peste 420 de jandarmi vor acţiona "în stradă" şi vor executa serviciul atât independent cât şi în dispozitivele de ordine publică cu colegii de la poliție. Acestora li se adaugă 540 de jandarmi care execută misiuni de paza obiectivelor şi conductelor de transport produse petroliere din competenţa inspectoratului. Pe traseele montane si turistice de pe Valea Prahovei, Valea Teleajenului si Valea Doftanei peste 70 de jandarmi montani vor fi la datorie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092