Sute de jandarmi, la datorie de Paste

05 Apr 2018 08:50
Sute de jandarmi, la datorie de Paste
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova va intensifica măsurile şi acţiunile de asigurare şi menţinere a ordinii publice, urmărind prevenirea săvârşirii faptelor antisociale, a celor care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum cerşetoria, vagabondajul, tâlhăriile, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, prevenirea actelor de violenţă.
Astfel în perioada 06 - 09.04.2018 jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul desfăşurării activităţilor religioase prilejuite de Sărbătorile Pascale la 55 de biserici din Ploieşti, Câmpina, Mizil, Urlaţi, Plopeni, Slănic, Cheia, Zamfira, Puchenii Mari, Vălenii de Munte, Măneciu, Breaza, Sinaia, Buşteni , Azuga si alte localitati in care se estimeaza un public numeros. Jandarmii vor acţiona atât în zona lăcaşelor de cult dar și în zone de agrement, parcuri, trasee turistice montane.
În această perioadă, vor fi constituite echipaje mobile de jandarmerie, care vor acţiona în timp scurt pentru aplanarea eventualelor conflicte, pentru restabilirea ordinii publice sau pentru sprijinirea celorlalte elemente aflate în serviciu.
În total, peste 420 de jandarmi vor acţiona "în stradă" şi vor executa serviciul atât independent cât şi în dispozitivele de ordine publică cu colegii de la poliție. Acestora li se adaugă 540 de jandarmi care execută misiuni de paza obiectivelor şi conductelor de transport produse petroliere din competenţa inspectoratului. Pe traseele montane si turistice de pe Valea Prahovei, Valea Teleajenului si Valea Doftanei peste 70 de jandarmi montani vor fi la datorie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434