Sute de polițiști, în stradă zilele următoare

29 May 2020 19:13
Sute de polițiști, în stradă zilele următoare
În acest weekend prelungit, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, prin asigurarea unei prezențe active, în stradă, anunță IJP Prahova.
În perioada 29 mai – 01 iunie a.c., în cadrul dispozitivelor poliţieneşti, vor acționa în medie, în fiecare zi, aproximativ 390 de polițiști, împreună cu polițiști locali și jandarmi.
*Vă reamintim că nu trebuie să uităm de regulile de păstrare a distanţei sociale, de portul mijloacelor de protecţie individuală şi de celelalte măsuri ce ne pot proteja, în vederea limitării numărului de îmbolnăviri provocate de virusul COVID 19. Pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi, vă sfătuim să respectați regulile de circulație rutieră pe drumurile publice și să evitați zonele aglomerate*, a transmis IJP Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8430 0.0007
USD Dolarul SUA 4.2615 -0.0173
GBP Lira sterlina 5.3361 -0.0571
CHF Francul elvetian 4.5370 -0.0057
XAU Gramul de aur 246.6921 -2.2210