S-a deschis Expoziția Județeană Columbofilă, la Păulești - FOTO

20 Jan 2018 15:06
Primaria comunei prahovene Paulesti, Asociatia Columbofililor Profesionişti din Prahova si Consiliul Judetean Prahova desfasoara in acest weekend traditionalul eveniment intitulat EXPOZIŢIA JUDETEANA COLUMBOFILĂ, ajuns deja la editia a-VIII-a.
Expozitia, care s-a deschis astazi, in prezenta autoritatilor locale si judetene, are loc la Sala Sporturilor din localitatea Paulesti. Astazi, pana la ora 17.00, se poate vizita expozitia, iar premierea se va face diseara in cadrul mesei festive, care va avea loc la un restaurant din localitate, la ora 18.00
Programul expozitiei continua si maine, 21 ianuarie, astfel:

 Vizitarea expoziţiei de către public - orele 09.00 - 12.00
 Închiderea oficială a expoziţiei şi restituirea porumbeilor începând cu - orele 12.00
Sunt expusi cei mai buni porumbei la toate categoriile. Vorbim despre peste 450 porumbei.
Nu lipsesc nici traditionalele standuri cu produse de uz columbofil.
Pretul unui bilet de intrare este de 10 RON. Copiii au intrarea libera.


Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895