Tânăr de 20 de ani, în stare gravă după ce a căzut cu bicicleta într-o prăpastie

28 May 2018 06:00
Tânăr de 20 de ani, în stare gravă după ce a căzut cu bicicleta într-o prăpastie
Un tanar de 20 de ani se află în stare gravă la spital după ce a căzut într-o prăpastie de aproape 200 de metri fiind doborat de o rafala de vant. Bărbatul este din Argeș și vroia sa ajunga la Vârful Omu cu bicicleta. Salvamontiștii din Bușteni au reușit să scoată din prăpastie în viață după o ntervenție care a durat aproximativ 4 ore. Tânărul a fost transportat la Piatra Arsă unde a fost preluat de medicii Serviciului de Ambulanță Prahova cu politraumatism: traumatism cranio-cerebral, plaga contuza fronto- parietala stanga si contuzie plaga parieto- occipitala stanga hematom occipital, traumatism toraco abdominal, traumatism coloana cervicala si lombara și escoriatii multiple antebrate bilateral.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Curs valutar
EUR Euro 4.6288 0.0005
USD Dolarul SUA 3.9524 0.0727
GBP Lira sterlina 5.2780 0.0171
CHF Francul elvetian 3.9799 0.0999
XAU Gramul de aur 165.7899 2.3288