Tânăr de 20 de ani, în stare gravă după ce a căzut cu bicicleta într-o prăpastie

20 Aug 2018 21:24
Tânăr de 20 de ani, în stare gravă după ce a căzut cu bicicleta într-o prăpastie
Un tanar de 20 de ani se află în stare gravă la spital după ce a căzut într-o prăpastie de aproape 200 de metri fiind doborat de o rafala de vant. Bărbatul este din Argeș și vroia sa ajunga la Vârful Omu cu bicicleta. Salvamontiștii din Bușteni au reușit să scoată din prăpastie în viață după o ntervenție care a durat aproximativ 4 ore. Tânărul a fost transportat la Piatra Arsă unde a fost preluat de medicii Serviciului de Ambulanță Prahova cu politraumatism: traumatism cranio-cerebral, plaga contuza fronto- parietala stanga si contuzie plaga parieto- occipitala stanga hematom occipital, traumatism toraco abdominal, traumatism coloana cervicala si lombara și escoriatii multiple antebrate bilateral.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
aveti sau veti avea contract cu casele de pensii?
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587