Tânăr de 20 de ani, în stare gravă după ce a căzut cu bicicleta într-o prăpastie

21 Feb 2019 08:26
Tânăr de 20 de ani, în stare gravă după ce a căzut cu bicicleta într-o prăpastie
Un tanar de 20 de ani se află în stare gravă la spital după ce a căzut într-o prăpastie de aproape 200 de metri fiind doborat de o rafala de vant. Bărbatul este din Argeș și vroia sa ajunga la Vârful Omu cu bicicleta. Salvamontiștii din Bușteni au reușit să scoată din prăpastie în viață după o ntervenție care a durat aproximativ 4 ore. Tânărul a fost transportat la Piatra Arsă unde a fost preluat de medicii Serviciului de Ambulanță Prahova cu politraumatism: traumatism cranio-cerebral, plaga contuza fronto- parietala stanga si contuzie plaga parieto- occipitala stanga hematom occipital, traumatism toraco abdominal, traumatism coloana cervicala si lombara și escoriatii multiple antebrate bilateral.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Curs valutar
EUR Euro 4.7576 0.0096
USD Dolarul SUA 4.1938 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4657 0.0388
CHF Francul elvetian 4.1895 0.0090
XAU Gramul de aur 181.3376 1.9451