Tanara de 26 de ani din Cocorastii Colt, data disparuta

17 Oct 2020 15:08
Tanara de 26 de ani din Cocorastii Colt, data disparuta
Anunt Politia Prahova: *AȚI VĂZUT-O?*
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț caută o tânără, în vârstă de 26 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, din comuna Ariceștii Rahtivani în această dimineață și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați de un bărbat din comuna Ariceștii Rahtivani cu privire la faptul că, numita DRĂGHICEANU MARINA-CRISTINA, cumnata sa, a plecat în mod voluntar de acasă în dimineața zilei de 17 octombrie a.c. și nu a revenit la domiciliu.

Semnalmentele tinerei: înalțime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 80 kg, constituție corpolentă, păr blond lung, ochi căprui. La nivelul antebrațului drept prezintă un tatuaj cu înscrisurile Gary Elena Alina Darius.

La momentul plecării era îmbrăcată cu bluză cu mânecă lungă de culoare gri, colanți de culoare gri, adidași de culoare albastru.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671