Tanara din Prahova, violata. Principalul suspect a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

22 Jul 2019 18:55
Tanara din Prahova, violata. Principalul suspect a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Incidentul s-a produs în noaptea de 20 spre 21 iulie cand politistii din Drajna a fost sesizati la 112 cu privire la faptul că o tânără de 25 de ani a fost luată cu forța de către un bărbat, dintr-un restaurant din comuna Măneciu, fiind ținută la domiciliul acestuia fără voia sa. Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Prahova, echipa operativă constituită a efectuat verificări și a găsit-o pe tânăra în fața unui restaurant din satul Măneciu Ungureni, în stare de agitație. Din primele cercetări ale politistilor a rezultat faptul că, aceasta avusese o relație de prietenie cu persoana reclamată, însă, din cauza comportamentului său violent, în luna iunie se despărțise de el. În seara respectivă, s-a întâlnit cu el, în timp ce se afla la o nuntă. La solicitarea acestuia, a acceptat să îl conducă până acasă cu mașina tatălui ei. Ajunși în fața locuinței, însă, bărbatul i-a luat cheile din contact și telefonul mobil, solicitându-i să intre în locuința sa pentru a discuta.
Deoarece l-a refuzat, a fost lovită și dusă cu forța în casă, unde a fost violată. Ulterior, a reușit să plece din locuința bărbatului, deplasându-se cu autoturismul în localitatea Măneciu Ungureni, unde s-a și întâlnit cu polițiștii.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, care a dispus arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Foto cu caracter ilustrativ: https://www.anxiety.org

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677