Tanczos Barna, Ministrul Mediului, despre barbatul fugarit de urs pe partie: "A facut un gest eroic aproape, poate si usor inconstient de consencintele care pot aparea"

10 Mar 2021 09:00
Tanczos Barna, Ministrul Mediului, despre barbatul fugarit de urs pe partie: "A facut un gest eroic aproape, poate si usor inconstient de consencintele care pot aparea"
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a comentat la Digi24 imaginile surprinse pe o partie din Predeal, acolo unde un urs a fugarit minute in sir un schior, care a incercat sa-l alunge in padure. Barna spune ca gestul barbatului a fost unul eroic, insa pericolul in aceste cazuri este din ce in ce mai mare si se pot intampla tragedii, scrie ziare.com.

"Domnul acesta a facut un gest eroic aproape, poate si usor inconstient la un moment dat de consecintele care pot aparea. Din pacate, vedem tot mai multe asemenea situatii, iar pericolul este unul real, iminent. E o situatie extrem de periculoasa pentru ca la prima vedere este dragut, haios, frumos, dar daca se sperie, omul cade, se poate intampla o catastrofa.

Pericolul este din ce in ce mai mare, iar Ministerul Mediului in ultimii 6 ani, din pacate nu a facut nimic. Nu a facut nici macar evaluarea cantitativa a populatiei de urs, nu exista in ultimii 5 ani nicio masura implemetata de protejare a habitatelor si asigurarea zonelor de liniste", a spus Tanczos Barna, la Digi24.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677