Târg cu Bunătăți și Dichisuri (21-23 septembrie), La Sinaia

21 Sep 2018 08:08
Târg cu Bunătăți și Dichisuri (21-23 septembrie), La Sinaia
20.09.2018. Se anunță vreme foarte călduroasă pentru un sfârșit de septembrie la munte, așa că, nu ar strica un drum până la Sinaia, orașul stațiune în care sunt susținute tradițiile, ințiativele creative, bunul gust și responsabilitatea. Acolo îi veți găsi pe producătorii și artiștii de la Târgul cu Bunătăți și Dichisuri (21-23 septembrie), târgul care de mai bine de 8 ani aduce în Sinaia produse speciale, realizate de oameni pasionați, cu trudă și multe sacrificii, care respectă clienții prin ceea ce oferă. Dar, mai presus de pricepere, pasiune, responsabilitate contează bucuria și energia pozitivă pe care fiecare dintre aceștia le transmit atunci când alegi să guști din preparatele lor sau când le admiri migala cu care au realizat produsele.

La locul deja bine știut, Bdul Carol I, în apropiere de Parcul D. Ghica, veți descoperi bunătățile naturale ale producătorilor veniți de prin toată țara: brânzeturi care mai de care mai gustoase și mai speciale, pastramă, cârnați și zacuscă de păstrăv, dulcețuri, siropuri, gemuri și multe feluri de zacuscă, miere și deserturi turcești " baclavale, sarailii, halepuri, güzel, chiușcozi, turtă dulce, covrigi și ciocolată de casă, alune, nuci și caju proaspăt caramelizate. Veti putea degusta bunătăți din zona dealurilor Uilei și Habic din Mureș, de la Bascov - Arges, Fundata - Brasov, Giarmata - Timiș, Brașov, Breaza și Chiuiești - Cluj.
​
Artiștii târgului își vor prezenta creațiile printre care este imposibil să nu găsiți ceva care să vă facă cu ochiul: decorațiuni și cosmetice naturale din levățică, tablouri din fir continuu de sârmă, bijuterii din pietre semiprețioase, jucării croșetate, obiecte de decor din hârtie sau pentru care s-a folosit tehnica șervețelului, ceramică pictată manual, articole vestimentare înfrumusețate cu tehnica lânii împâslite sau pictate manual.

Ca la multe ediții de până acum, Târgul cu Bunătăți și Dichisuri susține copiii de la Complexul de Servicii Comunitare "Sf. Filofteia Campina", Centrul Rezidențial De Tip Familial Brebu, astfel că, vor expune la târg obiecte de decor realizate chiar de ei, din hârtia de la revistele publicitare, sub îndrumarea Dnei Georgiana Dinu, iar sumele strânse le vor folosi pentru a petrece cu toții acest week-end, la Sinaia.

Târgul cu Bunătăți și Dichisuri - 21-23 septembrie 2018 - Sinaia

Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Orașului Sinaia.
…………………………………………………………………

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677