Târgul cu Bunătăți și Dichisuri, din nou la Sinaia, în minivacanța de Sf. Maria

15 Aug 2019 08:51
Târgul cu Bunătăți și Dichisuri, din nou la Sinaia, în minivacanța de Sf. Maria
Comunicat de presă
Dacă vreți să vă răcoriți după toate aceste zile caniculare, soluția este să plecați spre munte, unde temperaturile vor fi perfecte pentru plimbări și relxare la aer curat. La Sinaia, spre exemplu, pe lângă obiectivele turistice bine-cunoscute pe care le puteți vizita, drumețiile pe traseele montane, atat la picior cât și pe cele pentru bicicleta- downhill-, veți găsi începând de joi până dumincă și Târgul cu Bunătăți și Dichisuri (15-18 august)

Veți avea ocazia să cunoașteți oameni faini, creativi, dedicați frumosului, dar și pe cei pricepuți în ale preparării gustoaselor specialități românești. Așadar, chiar în centrul stațiunii, vă veți putea satisface poftele degustând bunătățile din târg, poate chiar și să vă faceți provizii șau puteți cumpăra cadouri speciale de la artiștii prezenți.

Și ca să vă faceți o idee despre ceea ce veți găsiți în târg, iată chiar câteva dintre bunătățile pe care le veți putea degusta: brânzeturi de toate felurile și pentru toate gusturile, preparate din carne de porc, vită și oaie, plăcinte, găluști cu prune, vinuri, ceaiuri si cafele speciale, zacuște, gemuri și dulcețuri, siropuri si miere, baclavale și turtă dulce, migdale, nuci și caju pralinate. O mulțime de bunătăți care mai de care mai apetisante și gustoase.
Artiștii prezenți îți vor etala dichisurile minunate, migălite cu pricepere: decorațiuni din lemn sculptate manual, lavandă proaspăt uscată sau prelucrată, regăsită în decorațiuni și cosmetice, port popular cusut manual, bijuterii din pietre semiprețioase șau lemn, chimire și marochinărie artizanală, cosmetice naturale, picturi speciale pe coajă de ou.

Nu trebuie să ratați standul în care își vor prezenta creațiile copiii de la Centrul Rezidential de tip familial din Brebu, mai exact obiecte de decor din hârtie și sticlă reciclate care pot decora cu cinste locuința oricui și prin a căror cumpărare îi veți ajuta pe copii să aibă un week-end de neuitat la Sinaia.

Bunătăți, dichisuri, delicatese, migăleli, specialități, meșteșug, găteli. Răcoare, soare numai cât trebuie, case istorice spectaculoase, castel, muzeu, aer curat, parc istoric, cinematograf, trasee de biciclete, telegondolă. Așa ar putea arăta ieșirea la munte, la Sinaia, în perioada mini-vacanței ce urmează.
Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Orașului Sinaia.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677