Teatrul „Toma Caragiu” isi reia activitatea cu publicul. Vezi aici programul spectacolelor!

04 May 2021 12:01
Teatrul „Toma Caragiu” isi reia activitatea cu publicul. Vezi aici programul spectacolelor!
Teatrul „Toma Caragiu” a anuntat ca isi reia activitatea cu publicul in sala de spectacole. Astfel, potrivit unui comunicat al institutiei, saptamana aceasta, publicul este invitat sa patrunda intr-un taram plin de emotie, unde personajele cauta sa obtina iubirea, dar ea pare sa franga inimi si sa fuga din calea lor, in doua spectacole din repertoriul sectiei Drama: „Ti amo, Maria!” si „Casatoria”. Pentru copii, am pregatit o aventura fantastica, alaturi de „Peter Pan”, intr-o lume in care zanele si magia coexista.
Programul spectacolelor:
„Ti amo, Maria!”, joi si vineri, 6 - 7 mai, de la ora 18:30, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. Sandro, despartit de Maria in urma unor incompatibilitati, incearca sa ii recastige inima, insa viciile survenite in urma pierderii fiintei dragi il fac pe acesta sa actioneze cu impulsivitate. Regia: Eusebiu Mihail Tudoroiu; Distributia: Dana Vulc, Karl Baker, Madalina Cobzaru, Razvan Baltaretu.

„Casatoria”, sambata si duminica, 8 – 9 mai, de la ora 18:30, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. O tanara rusoaica burgheza, dornica sa se marite, este nevoita sa-si aleaga alesul dintre mai multi pretendenti care mai de care mai caraghiosi, insa iubirea nu pare sa fie motivul pentru care acestia o doresc pe fata. Regia: Alexandru Mazgareanu; Distributia: cu: Theodora Sandu, Ionut Visan, Bogdan Farcas, Clara Flores, Paul Chiributa, Ilie Galea, Alin Teglas, Oxana Moravec.

„Peter Pan”, vineri, 7 mai, de la ora 18:00 si duminica, 9 mai, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Peter Pan si simpatica zana Clopotica calatoresc prin tinuturi nemaivazute pentru a-l opri pe temutul pirat, Capitanul Hook. Regia: Cristian Mitescu; Distributia: Daniel Burcea, Lacramioara Bradoschi, Lucian Orbean, Paul Niculae, Ana Maria Orbean, Lizica Sterea, Ioana Rosu, Nelu Neagoe.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677