Teatrul Toma Caragiu la expozitia Euro-Prahova 2017

19 Jun 2017 16:31
Teatrul Toma Caragiu la expozitia Euro-Prahova 2017
Teatrul Toma Caragiu va participa in perioada 24-25 iunie la Heidelberg, Germania, la expozitia Euro-Prahova 2017.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Prahova impreuna cu Asociatia Culturala „Alexandru Ioan Cuza” din Heidelberg cu scopul de a promova imaginea judetului Prahova la nivel european si de a contribui la eficientizarea si dinamizarea activitatilor economice, culturale si turistice ale judetului prin crearea unor noi oportunitati investitionale si de afaceri.

Teatrul Toma Caragiu va fi reprezentat de D-na Mihaela Rus, Directorul General al Teatrului si de artisti ai sectiei Revista, care vor sustine o serie de momente de teatru, muzica si dans pe scena de la Bürgerzentrum Kirchheim Heidelberg.

Alaturi de colegii nostri, la expozitia Euro-Prahova 2017 vor mai participa reprezentanti ai Filarmonicii Paul Constantinescu, ai Centrului Cultural Prahova, Muzeului Judetean de Stiintele Naturii Prahova si ai altor institutii locale de cultura.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923