Teatrul Toma Caragiu la expozitia Euro-Prahova 2017

19 Jun 2017 16:31
Teatrul Toma Caragiu la expozitia Euro-Prahova 2017
Teatrul Toma Caragiu va participa in perioada 24-25 iunie la Heidelberg, Germania, la expozitia Euro-Prahova 2017.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Prahova impreuna cu Asociatia Culturala „Alexandru Ioan Cuza” din Heidelberg cu scopul de a promova imaginea judetului Prahova la nivel european si de a contribui la eficientizarea si dinamizarea activitatilor economice, culturale si turistice ale judetului prin crearea unor noi oportunitati investitionale si de afaceri.

Teatrul Toma Caragiu va fi reprezentat de D-na Mihaela Rus, Directorul General al Teatrului si de artisti ai sectiei Revista, care vor sustine o serie de momente de teatru, muzica si dans pe scena de la Bürgerzentrum Kirchheim Heidelberg.

Alaturi de colegii nostri, la expozitia Euro-Prahova 2017 vor mai participa reprezentanti ai Filarmonicii Paul Constantinescu, ai Centrului Cultural Prahova, Muzeului Judetean de Stiintele Naturii Prahova si ai altor institutii locale de cultura.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0059
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0272
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0020
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0146
XAU Gramul de aur 245.7662 1.8727