Teatrul Toma Caragiu la expozitia Euro-Prahova 2017

19 Jun 2017 16:31
Teatrul Toma Caragiu la expozitia Euro-Prahova 2017
Teatrul Toma Caragiu va participa in perioada 24-25 iunie la Heidelberg, Germania, la expozitia Euro-Prahova 2017.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Prahova impreuna cu Asociatia Culturala „Alexandru Ioan Cuza” din Heidelberg cu scopul de a promova imaginea judetului Prahova la nivel european si de a contribui la eficientizarea si dinamizarea activitatilor economice, culturale si turistice ale judetului prin crearea unor noi oportunitati investitionale si de afaceri.

Teatrul Toma Caragiu va fi reprezentat de D-na Mihaela Rus, Directorul General al Teatrului si de artisti ai sectiei Revista, care vor sustine o serie de momente de teatru, muzica si dans pe scena de la Bürgerzentrum Kirchheim Heidelberg.

Alaturi de colegii nostri, la expozitia Euro-Prahova 2017 vor mai participa reprezentanti ai Filarmonicii Paul Constantinescu, ai Centrului Cultural Prahova, Muzeului Judetean de Stiintele Naturii Prahova si ai altor institutii locale de cultura.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366