Țepari pe Valea Prahovei/Doi bărbați din Bușteni, trimiși în judecată pentru înșelăciune

20 Nov 2020 11:54
Țepari pe Valea Prahovei/Doi bărbați din Bușteni, trimiși în judecată pentru înșelăciune
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, la data de 9 noiembrie, au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a unui bărbat din Bușteni în vârstă de 37 de ani, reprezentant al unei societăți comerciale, pentru înșelăciune.
” În sarcina acestuia s-a reținut că în cursul lunii mai 2018 a indus în eroare o persoană vătămată cu ocazia efectuării unui schimb de autovehicule, în sensul că asigurat-o pe acesta că în schimbul unei autoutilitare va primi un alt autoturism și o sumă de bani, fapt care nu s-a întâmplat, inculpatul invocând diferite motive pentru neonorarea obligațiilor și nerestituirea autoutilitare, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în sumă de 12.000 euro, recuperat parțial”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia.
Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Sinaia.
Într-o altă cauză, la data de 18 noiembrie, procurorii au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a unui alt inculpat din Bușteni, în vârstă de 33 de ani, reprezentant al unei societăți comerciale și a societății comerciale pe care o administrează, sub aspectul săvârșirii a șase infracțiunii de înșelăciune.
” În sarcina inculpatului s-a reținut că în cursul anului 2019, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din Bușteni, a indus și a menținut în eroare șase persoane vătămate, promițându-le fără temei prestarea unor servicii de transport intracomunitar de autovehicule, ulterior nerealizate, în scopul obținerii de foloase patrimoniale injuste, prejudiciu total creat fiind în valoare de 51.103 lei”, mai precizează sursa citată. Și acest dosar a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Sinaia .

foto http://portal.just.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8703 -0.0029
USD Dolarul SUA 4.0980 -0.0033
GBP Lira sterlina 5.4738 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.4902 -0.0168
XAU Gramul de aur 239.0541 -7.0572