TEREN DE FOTBAL, LA BUȘTENI

21 Jun 2017 12:50
TEREN DE FOTBAL, LA BUȘTENI
Bucurie în rândul localnicilor, amatori de sport, din Bușteni. În cartierul Silva a fost inaugurat un nou teren de fotbal, acoperit cu gazon sintetic de înaltă calitate. Arena se întinde pe o suprafață de 1250 metri pătrați.
Momentul inaugural a fost marcat prin organizarea unui turneu de fotbal, între echipele școlilor din localitate. " Entuziasmul celor prezenți la această manifestare sportivă a reliefat o dată în plus necesitatea unei astfel de investiții majore, lucru care denotă interesul autorităților locale pentru dezvoltarea posibilităților locuitorilor de a face sport. La inaugurarea noului teren de fotbal a fost prezent Emanoil Savin - senator, Irinel Ghiță, actualul primar al orașului Bușteni și Nae Savel - viceprimar", a precizat Primăria Bușteni.

foto: Primăria Bușteni

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671