TEREN DE FOTBAL, LA BUȘTENI

21 Jun 2017 12:50
TEREN DE FOTBAL, LA BUȘTENI
Bucurie în rândul localnicilor, amatori de sport, din Bușteni. În cartierul Silva a fost inaugurat un nou teren de fotbal, acoperit cu gazon sintetic de înaltă calitate. Arena se întinde pe o suprafaţă de 1250 metri pătraţi.
Momentul inaugural a fost marcat prin organizarea unui turneu de fotbal, între echipele şcolilor din localitate. " Entuziasmul celor prezenţi la această manifestare sportivă a reliefat o dată în plus necesitatea unei astfel de investiţii majore, lucru care denotă interesul autorităţilor locale pentru dezvoltarea posibilităţilor locuitorilor de a face sport. La inaugurarea noului teren de fotbal a fost prezent Emanoil Savin - senator, Irinel Ghiţă, actualul primar al oraşului Buşteni şi Nae Savel - viceprimar", a precizat Primăria Bușteni.

foto: Primăria Bușteni

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8590 0.0007
USD Dolarul SUA 4.1404 0.0180
GBP Lira sterlina 5.2910 -0.0027
CHF Francul elvetian 4.5183 0.0126
XAU Gramul de aur 253.3349 -2.4627