TEREN DE FOTBAL, LA BUȘTENI

21 Jun 2017 12:50
TEREN DE FOTBAL, LA BUȘTENI
Bucurie în rândul localnicilor, amatori de sport, din Bușteni. În cartierul Silva a fost inaugurat un nou teren de fotbal, acoperit cu gazon sintetic de înaltă calitate. Arena se întinde pe o suprafaţă de 1250 metri pătraţi.
Momentul inaugural a fost marcat prin organizarea unui turneu de fotbal, între echipele şcolilor din localitate. " Entuziasmul celor prezenţi la această manifestare sportivă a reliefat o dată în plus necesitatea unei astfel de investiţii majore, lucru care denotă interesul autorităţilor locale pentru dezvoltarea posibilităţilor locuitorilor de a face sport. La inaugurarea noului teren de fotbal a fost prezent Emanoil Savin - senator, Irinel Ghiţă, actualul primar al oraşului Buşteni şi Nae Savel - viceprimar", a precizat Primăria Bușteni.

foto: Primăria Bușteni

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359