Titi Tudor: „În 45 de ani de carieră, nu mi s-a întâmplat să stau atât de mult departe de sală!”

13 Apr 2020 21:06
Titi Tudor: „În 45 de ani de carieră, nu mi s-a întâmplat să stau atât de mult departe de sală!”
Unul dintre antrenorii emblematici ai Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, maestrul emerit Titi Tudor, parcurge cu greu această perioadă, în care sportul din toată lumea este paralizat. „E dificil, pentru că sala este închisă, nu mai avem voie să facem nimic, aşa că stau pe lângă casă. Chiar vorbeam cu soţia şi-i spuneam că în 45 de ani de carieră nu mi s-a întâmplat să stau o perioadă atât de lungă departe de sala de box, de antrenamentele sportivilor… Am mai trecut pe la sală, însă doar aşa, câteva minute, pentru a verifica dacă toate lucrurile sunt în regulă acolo”, mărturiseşte tehnicianul.

Maestrul este, din fericire, acomodat cu tehnologia modernă, aşa că aplicaţiile de pe telefon îi sunt extrem de utile în a coordona antrenamentele sportivilor de performanţă ai secţiei de box: „Ne-am mutat şi noi pe whatsapp, ce să facem!? Am pus antrenamente la ore diferite pentru cei mai importanţi dintre sportivi şi îi urmăresc cum lucrează. Bineînţeles, mai mult parte fizică, dar putem lucra şi aspecte de ordin tehnic, pentru că îi pun să facă box cu umbra şi alte exerciţii specifice, la care îi corectez dacă este nevoie”.

Cei mai norocoşi sunt fraţii George şi Iulian Dumitrescu, care se pot antrena împreună şi au posibilitatea de a face şi sparringuri. Primul este campion naţional de seniori la categoria „63 kg”, iar cel de-al doilea – campion naţional de juniori la categoria „70 kg”. George ar fi trebuit, în această perioadă, să participe, la Paris, la unul dintre cele două turnee de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar, acum, nu i-a rămas decât să se pregătească pentru momentul în care se va da restart sportului şi întrecerea va fi reprogramată. „Erau două astfel de turnee în această primăvară: unul la Londra, la care am fost inspiraţi că nu am mers, pentru că a fost întrerupt tocmai din cauza pandemiei, şi acesta, de la Paris, la care intenţionam să mergem. Acum, că Jocurile Olimpice s-au amânat pentru la anul, nu avem decât să tragem tare cu pregătirea, chiar şi în condiţiile de acum, şi George să fie pregătit pentru calificările din Franţa, oricând vor fi programate”, spune Titi Tudor.

Alţi sportivi „monitorizaţi” online sunt Marian Ghinoiu, dar şi fetele medaliate cu aur la Cupa României din luna februarie: Livia Botică (+80 kg) şi Isabela Pârvu (63 kg).

Bineînţeles, toţi ceilalţi sportivi au primit un program de antrenament pentru această perioadă, Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea ţinând legătura cu ei pentru a verifica dacă respectă planul de pregătire.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Wow.....judecatorii aia sunt corupti sau cum? Omori cu intentie pe cineva si ii da doar 10 ani????INCREDIBIL......oameni platiti de noi cu sute de milioane pe luna. Bravo justitia romana
Curs valutar
EUR Euro 4.8421 -0.0011
USD Dolarul SUA 4.3983 -0.0070
GBP Lira sterlina 5.3915 -0.0387
CHF Francul elvetian 4.5368 -0.0068
XAU Gramul de aur 243.7483 2.0211