Toma Caragiu va fi omagiat pe 21 august la Ploiesti

20 Aug 2018 09:41
Toma Caragiu va fi omagiat pe 21 august la Ploiesti
Cu ocazia împlinirii a 93 de ani de la nașterea actorului Toma Caragiu, director al teatrului ploiestean timp de 12 ani, vă invităm marți, 21 august, la manifestările organizate pentru a marca acest moment.

De la 10:00, va avea loc o depunere de flori la statuia artistului din imediata vecinătate a teatrului, o sculptură realizată de sora sa, Geta Caragiu Gheorghiță, și la bustul actorului, amplasat în apropierea punctelor de acces în sala de spectacole.

Pe parcursul întregii zile, în foayerul principal al teatrului va fi deschisă o expoziție "In memoriam Toma Caragiu", care va include fotografii-document cu ipostaze ale lui Toma Caragiu din marile sale partituri actoricești, atât de pe scena din Ploiești, cat și de pe scene bucureștene.

De asemenea în foayer va rula un material video cu interviuri mărturii ale unor personalități teatrale Horațiu Mălăele, Florin Zamfirescu, Marin Moraru, Mihai Malaimare, Mircea Diaconu despre marele actor.

Sursa foto: YouTube

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677