Toma Caragiu va fi omagiat pe 21 august la Ploiesti

14 Nov 2018 16:15
Toma Caragiu va fi omagiat pe 21 august la Ploiesti
Cu ocazia împlinirii a 93 de ani de la nașterea actorului Toma Caragiu, director al teatrului ploiestean timp de 12 ani, vă invităm marți, 21 august, la manifestările organizate pentru a marca acest moment.

De la 10:00, va avea loc o depunere de flori la statuia artistului din imediata vecinătate a teatrului, o sculptură realizată de sora sa, Geta Caragiu Gheorghiță, și la bustul actorului, amplasat în apropierea punctelor de acces în sala de spectacole.

Pe parcursul întregii zile, în foayerul principal al teatrului va fi deschisă o expoziție ”In memoriam Toma Caragiu”, care va include fotografii-document cu ipostaze ale lui Toma Caragiu din marile sale partituri actoricești, atât de pe scena din Ploiești, cat și de pe scene bucureștene.

De asemenea în foayer va rula un material video cu interviuri mărturii ale unor personalități teatrale Horațiu Mălăele, Florin Zamfirescu, Marin Moraru, Mihai Malaimare, Mircea Diaconu despre marele actor.

Sursa foto: YouTube

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Doresc sa trimit ceva banuti de cate ori am sa pot ,ei locuiec in Germania si as dori un nr de tel pe care sa pot vrbi cu mama copiilor astfel sa ii pot comunica codul ori de cate ori este nevoie sa primeasca banuti prin western Union.V-as ruga sa-mi lasati un nr de tel.Multumesc anticipat !
Lucrari utile si necesare.BRAVO.
Acest medic nu are ce cauta in aceasta profesie Pacientilor in varsta care ajung la Upu le striga ...Sa va fie rusine ....NESIMTITILOR CHEMATI SALVARE CU MEDIC.....Nu cosulta bolnavii pentru a ii tria pt un consult de specialitate , in fisa trece date ireale ca...TA la plecare temp, cosult cardiac in cazul meu si acasa indiferent in ce stare esti ... Contrazice dr de pe salvare care a facut EKG ..LA DOMICILIU si a constatat aritmie Nu se misca de la biroul unde face hartiile ca sa fie in regula la o eventuala reclamatie D-le Dr dvs aveti parinti??Cum va permiteti ...sa spuneti unor varstnici care poate au contribuit la ed dv NESIMTITILOR ,,,??!!! Asteptati spaga!??Noi nu avem bani ...aveti acum salariu mare pe care dv nu il meritati ! Nu sunteti facut pt aceasta profesie ..nu respectati nici macar deontologia profesionala Daca mai puteti .....shimbat-va comportamentul sunteti omsi dv ....si batraneattea nu iarta pe nimeni ,....asta daca aveti noroc!!!Luati ca model pe cei doi rezidenti de la Craiova care in miez de noapte au salvat un om Eu va doresc sanate si un suflet de medic adevarat , cu vocatia profesiei!
Foarte bine. Sunt cu totul de acord. In acest fel nu vom mai vedea deseuri de acest fel pe raza comunei. Ar fi bine, ca cei care primesc ajutor social sa fie cooptati in aceasta activitate, pot curata santurile, parcurile, statiile de transport. Totodata, politia locala ar putea aplica amenzii in cazul constatarii de astfel de contraventii ( aruncarea in parc a astfel de deseuri). Cu respect.
asi vrea sa cumpar urgent de la dumneavoastra un caine dog german lup politist nr. tele 0735394320 sint din ploiesti
Curs valutar
EUR Euro 4.6590 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.1340 -0.0129
GBP Lira sterlina 5.3404 -0.0075
CHF Francul elvetian 4.0924 -0.0087
XAU Gramul de aur 159.4922 -0.1656