Trafic aglomerat pe DN 1 Ploiești - Brașov. Se circula in coloana pe alocuri pe semsul spre Ploiesti

03 May 2021 12:06
Trafic aglomerat pe DN 1 Ploiești - Brașov. Se circula in coloana pe alocuri pe semsul spre Ploiesti
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploiești - Brașov, circulându-se pe alocuri în coloană pe sensul către Ploiești, între stațiunile Predeal și Azuga, precum și pe sensul către Brașov, pe raza stațiunii Bușteni și a localității Comarnic, județul Prahova.

Rute alternative la DN 1 Brașov - Ploiești – București:

- DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 - București;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 - București;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 - București;

- DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

În condiții de aglomerație se circulă și pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona lucrărilor la partea carosabilă, unde, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), până la finalul lunii mai, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fluidizare, să mărească distanța între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, care încetinesc brusc, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp.

Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677