Trafic aglomerat pe drumul dinspre munte spre casă. La Bușteni se circulă cu 20 km/ora

02 Jul 2017 13:13
Trafic aglomerat pe drumul dinspre munte spre casă. La Bușteni se circulă cu 20 km/ora
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (12:30), din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre stațiunile montane de pe Valea Prahovei către capitală, se circulă îngreunat pe DN1, în zona stațiunii Bușteni, cu o viteză medie de aproximativ 20 km/h.

Pentru evitarea aglomerației, șoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare:

- dinspre Brașov: DN1A Săcele " Cheia " Ploiești, A3 Ploiești " București;

- din zona Bran " Moieciu: DN73 " DN72A " DN71 " DN7, respectiv traseul: Brașov " Valea Mare " Pravăț " Stoenești " Târgoviște " Bâldana " București sau DN 71 " A1, respectiv Brașov " Pitești " București.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere și disciplină în trafic, să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației.

Sursa foto: http://jurnalul.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167