Trafic ingreunat in zona de nord a Prahovei. TIR-urile au fost oprite pe loc formandu-se coloane pe mai multi kilometri - FOTO/VIDEO

18 Jan 2018 08:47
Codul portocaliu de viscol si ninsori a creat serioase probleme in judetul Prahova. Desi stratul de zapada este de aproximativ 2 centrimetri, gheata de sub a ingreunat circulatia si pe anumite portiuni a blocat-o. Astfel, de la ora 3.45, s-a instituit din nou restricția de tonaj de la Nistorești (pentru vehiculele de peste 7,5 tone), din cauza faptului că în jud. Bv, localitatea Timiș, un TIR a derapat și blochează traficul pentru camioane. Este așteptată o macara de mare tonaj pentru a repune vehiculul pe carosabil. In aceste conditii, potrivit politistilor la Nistorești, s-a format o coloana de aproximativ 130 de camioane. La Azuga, din cauza tirului blocat la Timiș, au fost oprite camioanele de către polițiști (aproximativ 80 tiruri). Turismele pot circula. La Azuga, tirurile au fost oprite, s-a format coloană de tiruri. Desi nu au restrisctie, autoturismele abia se mai strecoară printre camioane. La Azuga nu mai e nicio restricție, doar că nu se poate urni coloana de tiruri
Si drumul spre Cota 1400 este restricționat. Aceeași restricție de trafic a fost impusă și pe DN 1A. Avem filtru rutier la Vălenii de Munte

De altfel, la ora 5.23 a fost un apel 112, pe DN 71, la ieșire din Sinaia, unde un copac se prăbușise pe carosabil. A fost înlăturat de pompierii de la ISU in aproximativ 10-15 minute.
Sunt problem si cu a;imentarea cu current electric in mai multe localitati. Vorbim despre Chitorani, Bușteni, Poiana Țapului, Sinaia, Plopu și Harsa cu 13 puncte de transformare afectate. In teren sunt 12 echipe pentru remedierea acestora.

In prezent,pe DN 1 pe Valea Prahovei 5 echipaje de politie actioneaza. Pe zona Sinaia sunt 5 utilaje de deszapezire, iar Pe zona Văleni 4 utilaje.

Vom reveni cu mai multe imagini de la fata locului!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923