Trafic ingreunat in zona de nord a Prahovei. TIR-urile au fost oprite pe loc formandu-se coloane pe mai multi kilometri - FOTO/VIDEO

18 Jan 2018 08:47
Codul portocaliu de viscol si ninsori a creat serioase probleme in judetul Prahova. Desi stratul de zapada este de aproximativ 2 centrimetri, gheata de sub a ingreunat circulatia si pe anumite portiuni a blocat-o. Astfel, de la ora 3.45, s-a instituit din nou restricția de tonaj de la Nistorești (pentru vehiculele de peste 7,5 tone), din cauza faptului că în jud. Bv, localitatea Timiș, un TIR a derapat și blochează traficul pentru camioane. Este așteptată o macara de mare tonaj pentru a repune vehiculul pe carosabil. In aceste conditii, potrivit politistilor la Nistorești, s-a format o coloana de aproximativ 130 de camioane. La Azuga, din cauza tirului blocat la Timiș, au fost oprite camioanele de către polițiști (aproximativ 80 tiruri). Turismele pot circula. La Azuga, tirurile au fost oprite, s-a format coloană de tiruri. Desi nu au restrisctie, autoturismele abia se mai strecoară printre camioane. La Azuga nu mai e nicio restricție, doar că nu se poate urni coloana de tiruri
Si drumul spre Cota 1400 este restricționat. Aceeași restricție de trafic a fost impusă și pe DN 1A. Avem filtru rutier la Vălenii de Munte

De altfel, la ora 5.23 a fost un apel 112, pe DN 71, la ieșire din Sinaia, unde un copac se prăbușise pe carosabil. A fost înlăturat de pompierii de la ISU in aproximativ 10-15 minute.
Sunt problem si cu a;imentarea cu current electric in mai multe localitati. Vorbim despre Chitorani, Bușteni, Poiana Țapului, Sinaia, Plopu și Harsa cu 13 puncte de transformare afectate. In teren sunt 12 echipe pentru remedierea acestora.

In prezent,pe DN 1 pe Valea Prahovei 5 echipaje de politie actioneaza. Pe zona Sinaia sunt 5 utilaje de deszapezire, iar Pe zona Văleni 4 utilaje.

Vom reveni cu mai multe imagini de la fata locului!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677