Trafic deviat in comuna Gorgota pentru derularea lucrarilor la canalizare

08 Aug 2019 10:22
Trafic deviat in comuna Gorgota pentru derularea lucrarilor la canalizare
Politistii prahoveni au anuntat ca vor devia traficul timp de doua ore pe un drum comunal din comuna Gorgota, in contextul lucrarilor la canalizare. Astfel, astazi, in intervalul 11:00-13:00, in satul Poienarii Apostoli, in zona DJ130A, se vor efectua lucrari in cadrul proiectului "Extindere Retele de Canalizare si Apa". În aceste conditii, traficul va fi deviat pe DC93, ce face legatura cu celelalte localitati ale comunei. Activitatile pentru devierea traficului vor fi realizate de catre politisti.
Va reamintim ca Primăria Gorgota are în derulare două proiecte pentru rețeaua de canalizare din comună. Vorbim despre un proiect finanțat din fonduri europene și unul finanțat de Guvern prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Lucrările în cadrul programului finanțat de Uniunea Europeană au demarat în toamna anului trecut și se afla in stare mai avansata. Proiectul respectiv presupune extinderea rețelei de apă și canalizare în satele Poienari Apostoli, Crivina și o parte din Potigrafu, Fânari și Gorgota, pe o lungime totală de 18 km. Valoarea acestuia este de un milion si jumatate de euro. Cel de-al doilea proiect, cel finanțat prin PNDL, are o valoare de aproape șapte milioane de lei. Prin acesta rețeaua de canalizare din comuna prahoveană se va extinde cu aproximativ 16 km pe străduțele laterale din toate satele localității. Lucrările în acest caz au demarat în primăvară.

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677