TRAFICANTI DE HEROINA, RETINUTI

17 Mar 2015 14:37
TRAFICANTI DE HEROINA, RETINUTI
Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din București au destructurat trei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc. 13 persoane au fost reținute și urmează a fi prezentate judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. " S.T. București au efectuat 20 de percheziții la locuințele membrilor a trei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc, respectiv heroină.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2014 - martie 2015, în baza aceleiași rezoluții infracționale, membrii grupărilor ar fi comercializat importante cantități de heroină către consumatori din municipiul București, în special de pe raza sectorului 5.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 98 de doze de heroină porționate în vederea vânzării, 10 grame de heroină, peste 100 de comprimate de metadonă și sume de bani provenite din vânzarea de droguri, respectiv, 1.500 de lei, 275 de euro și 100 de dolari americani.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au reținut 13 persoane, urmând ca acestea să fie prezentate Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731