Transbucegi, un drum reabilitat anul trecut, recunoscut pentru peisajele sale de vis din munții Prahovei, este acum deschis!

07 Jun 2020 09:19
Transbucegi, sau drumul judetean DJ 713, care face legatura intre Sinaia – Cabana Cuibul Dorului – Șaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă, a fost reabilitat anul trecut de Consiliul Județean Prahova în parteneriat cu autoritatea județeană Dâmbovița. Acum poate fi parcurs din nou de turisti.

“DJ713 deschide drumul tuturor celor care iubesc muntele spre un peisaj de vis, la mare altitudine, în zona Parcului Natural Bucegi. Continuăm să investim pentru dezvoltarea infrastructurii turistice, zonele de acest fel ale județului nostru oferindu-ne peisaje superbe și foarte variate!”, a scris oe contul sau oficial de facebook Bogdan Toader, presedintele Consiliului Judetean Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8430 0.0007
USD Dolarul SUA 4.2615 -0.0173
GBP Lira sterlina 5.3361 -0.0571
CHF Francul elvetian 4.5370 -0.0057
XAU Gramul de aur 246.6921 -2.2210