Transfăgărăşan, risc de închidere. Stâncă de 1000 de tone desprinsă din versant

22 Jun 2017 11:57
Transfăgărăşan, risc de închidere. Stâncă de 1000 de tone desprinsă din versant
Compania națională de administrare a infrastructurii anunță că există posibilitatea ca Trănsfăgărăşanul să fie închis. Asta după ce ieri, la km 126+250, s-a constatat desprinderea de pe versant a unui bloc de stâncă de aproximativ 1000 tone. Stânca s-a oprit la marginea părţii carosabile şi nu a afectat căile de rulare.
" La partea superioară a acestui bloc de stâncă se află încă două stânci de dimensiuni relativ mai reduse, care prin desprindere ar putea afecta partea carosabilă a drumului şi implicit siguranţa participanţilor la trafic.Reprezentanţii CNAIR S.A. au iniţiat demersurile necesare în vederea asigurării circulaţiei în condiţii de siguranţă şi au introdus semnalizarea provizorie de restricţionare şi monitorizarea continuă a zonei cu pericol", arată CNAIR
CNAIR S.A. va propune închiderea circulaţiei rutiere, în cazul creșterii gradului de risc.
foto: http://www.casa-vale.net

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8397 0.0032
USD Dolarul SUA 4.2964 0.0121
GBP Lira sterlina 5.3548 -0.0003
CHF Francul elvetian 4.5479 0.0012
XAU Gramul de aur 245.3126 0.7072