Trei bărbați față de care au fost emise mandate de arestare, depistați de către polițiști

27 Jun 2019 15:09
Trei bărbați față de care au fost emise mandate de arestare, depistați de către polițiști
În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Secției nr. 2 Ploiești, a fost depistat şi reţinut un ploieștean de 28 de ani, față de care Judecătoria Ploiești a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 7 luni, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Și polițiștii Secției Rurale nr. 11 Drajna au depistat un bărbat din localitatea Posești, față de care Tribunalul Prahova a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 4 luni, pentru săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor.
Ambii bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Mărgineni.
Agenți din cadrul Poliției Câmpina au depistat un bărbat de 26 de ani din municipiu, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare.
Persoana în cauză a fost preluată de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Prahova-Biroul Urmăriri.
sursa IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Curs valutar
EUR Euro 4.7759 0.0030
USD Dolarul SUA 4.3145 -0.0014
GBP Lira sterlina 5.5810 -0.0128
CHF Francul elvetian 4.3522 -0.0064
XAU Gramul de aur 203.3031 0.9771