Trei bărbați față de care au fost emise mandate de arestare, depistați de către polițiști

27 Jun 2019 15:09
Trei bărbați față de care au fost emise mandate de arestare, depistați de către polițiști
În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Secției nr. 2 Ploiești, a fost depistat şi reţinut un ploieștean de 28 de ani, față de care Judecătoria Ploiești a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 7 luni, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Și polițiștii Secției Rurale nr. 11 Drajna au depistat un bărbat din localitatea Posești, față de care Tribunalul Prahova a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 4 luni, pentru săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor.
Ambii bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Mărgineni.
Agenți din cadrul Poliției Câmpina au depistat un bărbat de 26 de ani din municipiu, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare.
Persoana în cauză a fost preluată de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Prahova-Biroul Urmăriri.
sursa IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511