Trei case sunt cuprinse de flacari in Magurele. Traficul pe DN1A este blocat

19 Feb 2019 02:29
Trei case sunt cuprinse de flacari in Magurele. Traficul pe DN1A este blocat
Un puternic incendiu a izbucnit in urma cu putin timp in Magurele. ISU Prahova intervine cu 6 autospeciale de lucru cu apa și spuma, peste 20 pompieri militari luptandu-se sa stinga valvataia. Din primele informatii, o locuinta arde in localitate și focul s-a extins și la alte doua, si la anexe gospodaresti. O persoana a suferit un atac de panica.
Potrivit Politiei, casele sunt langa drum, tocmai de aceea, pe DN1A, traficul este blocat temporar pentru interventia ISU.
foto cu caracter ilustrativ: Vrancea24

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612