Trei elevi din Prahova, printre cei mai buni din țară

17 May 2019 09:33
Trei elevi din Prahova, printre cei mai buni din țară
"Azi (ieri n.r.)s-a încheiat prima tabără de pregătire a loturilor lărgite de informatică ale României. Un număr de 32 de elevi(gimnaziu+liceu) s-au pregătit și au concurat pentru calificarea în loturile restrânse naționale, care vor da șansa acestora să reprezinte România la olimpiadele și concursurile internaționale, în anul 2019", anunță Centrul Judetean de Excelenta Prahova.
În final, 12 elevi de liceu și 8 elevi de gimnaziu au reușit această performanță. Trei elevi ai Centrului Județean de Excelență Prahova se află printre acești performeri:
Alexandru Dobleaga, clasa a VII-a, Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" Ploiești
Stefan Taga, clasa a VIII-a, Colegiul Național "Mihai Viteazul" Ploiești
Alexa Tudose clasa a XI-a, Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" Ploiești
Alături de aceștia, membru al lotului lărgit de seniori s-a aflat și Stefan Savulescu, clasa a XI-a, Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" Ploiești.
Următoarea tabără de pregătire se va desfășura între 3-10 iunie în județui Botoșani!.Cu acest prilej se vor selecta nominal echipele participante la fiecare din competițiile internaționale.
foto Centrul Judetean de Excelenta Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677