Trei femei, sub control judiciar după ce au înșelat mai multe persoane cu metoda "ghicitul"

19 Feb 2020 09:15
Trei femei, sub control judiciar după ce au înșelat mai multe persoane cu metoda "ghicitul"
Opt perchezitii au fost facute de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, luni, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune prin metoda "ghicitului" .
"Cu ocazia cercetarilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în cursul anilor 2017 și 2020, trei femeie cu vârste cuprinse între 28 și 30 de ani, ar fi indus în eroare mai multe persoane vătămate cărora, sub pretextul că le vor ghici viitorul, le-au solicitat bijuterii din aur, pe care ulterior le-au sustras", a transmis IJP Prahova.
10 persoane au fost conduse la sediul poliției cu mandate de aducere. În urma probatoriului administrat, față de trei suspecte a fost pusă în mișcare acțiunea penală și s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677