Trei persoane ranite, in urma unui accident produs in Azuga, pe DN 1

03 Sep 2019 10:39
Trei persoane ranite, in urma unui accident produs in Azuga, pe DN 1
Trei persoane au fosta ranite, in aceasta dimineata, pe DN 1, in urma unui accident produs la km 133+200, pe raza localității Azuga si in care au fost implicate două autovehicule.

Potrivit Politiei Prahova, din primele verificări, se pare că un auto care se deplasa pe sensul Brașov-Ploiești, ar fi pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un alt auto care circula regulamentar.

In urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, cei doi conducători auto, precum și un pasager din auto nevinovat.

De asemenea, în urma coliziunii, cele două autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile.
foto arhiva

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Contantin Ilie Iată cum se împlinește istoria ! Vezi „Păuleștii din Prahova, Repere monografice, amintiri” autor Constantin Ilie, editura Socieratea Culturală „ Ploiești Mileniul III„ .ediția 2012 p 38 și ediția 2016, p.42,
Bravooo! Felicitari!
Asta se întâmplă datorită faptului că nu avem cale de acces și pasaj subteran dinspre Poienarii Rali, zilnic navetiștii sunt nevoiți să traverseze peste Calea ferată uneori și chiar foarte des prin trenul de marfa garat la liniile 4 și 5 și chiar pe sub tren că sa poată ajunge la linia 1 și 3
Mai este disponibil postul de contabil?
Buna ziua, ma bucur sa aud despre orice masuri luate impotriva poluarii, dar problema de baza in judetul dumneavoastra este LIPSA PASARELELOR PE DRUMUL NATIONAL CARE STRABATE VALEA PRAHOVEI si care duce la blocarea timp de ore a autovehicolelor in localitati precum Breaza, Comarnic, Sinaia, Azuga sau Busteni! Daca ati construi aceste PASARELE pentru a inlocui trecerile de pietoni, masinile ar trece mai repede iar indicele de poluare ar scadea simtitor (stiut fiind ca emanatiile de gaze toxice sunt mai mari cand masinile stationeaza si pornesc incontinuu, in loc de a se deplasa cu viteza). PUNETI ODATA PASARELE PE DRUMUL NATIONAL CARE TRAVERSEAZA VALEA PRAHOVEI! O intreaga Romanie v-ar multumi!
Curs valutar
EUR Euro 4.7354 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.2654 -0.0292
GBP Lira sterlina 5.3123 0.0186
CHF Francul elvetian 4.3212 -0.0151
XAU Gramul de aur 206.5613 -1.1509